• Spor Ve Şıklığı Biarada Tutan 7 Kombin

  • SPOR VE ŞIKLIĞI BİR ARADA TUTAN 7 KOMBİN

    Spor giyinmeyi sevenler ve aynı zamanda şık görünmek isteyenler, bunu çeşitli kombinler ile gerçekleştirebilir. Günlük hayatta spor giyinmeyi seviyorsanız bazı detaylar ile spor şıklığını elde edebilirsiniz. Spor giyimin rahatlığı, vazgeçilmez bir rahatlıktır. Bunu şıklıkla birleştirmek ise sizin yaratıcı ve tasarımcı yönünüze kalıyor. Birbirinden farklı kombinler sizin şık olmanıza yardımcı olacak ve fikir verecektir. Öncelikle spor ve şıklık için nelerden kombin yapabilirsiniz bunları belirtelim. Tişört, kot pantolon, basic badi, kot şort veya keten şort, şort tulumlar, uzun tulumlar, atlet modeli elbiseler, kot elbiseler gibi yüzlerce parça ile spor şıklığını oluşturabilirsiniz. Her yıl değişen moda, birbirinden farklı yenilikleri de beraberinde getiriyor.

    boyfriend-pantolon
    Maskülen tarzın oldukça popüler olduğu son yıllarda, bu tarzı bu yılda spor şıklığında görmekteyiz. Boyfriend kotlar bunlara örnek olacak parçalardan. Ayrıca maskülen ayakkabılar ile de spor ve şık görünmeniz mümkün. Tabi ki spor ve şık görünmekte en önemli parçalardan biri ayakkabı ve çanta seçimi olacak. Spor ve şıklığı bir arada tutan 7 kombin, sizlere bu anlamda güzel fikirler verecektir. Bunları kendi kıyafetlerinize uyarlayıp, kombin yapmak sizlerin zevkine kalmış durumda.

    uzun-etek-modelleri

    Birinci kombin, kot şort ve tişört ile olacak. Şortunuzun üzerine salaş bir tişört giyip ayağınıza vans ayakkabı ya da spor ayakkabı giyebilirsiniz. Çanta tercihi olarak ise spor bir kol çantası ya da sırt çantası kullanın. Ayrıca üzerinize mini bir deri ceket alıp büyük güneş gözlüğü ile kombini tamamlayın. İkinci kombin kot pantolon ve gömlek ile olacak. Boyfriend kesim kot pantolonun üzerine gölek giyip şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Dilerseniz gömleğinizin önünü açık bırakıp, içinize tişört veya basic badi giyebilirsiniz. Ayakkabı olarak maskülen ayakkabı ya da spor ayakkabı giymenizi tavsiye ediyoruz. Üzerinize mini bir deri ceket alabilirsiniz.

    kot-body-kombini

    Üçüncü kombin, tulum vans ayakkabı ve kot ceket. Bol kesim, ince kumaş tulumun üzerine kot ceket giyin. Ayakkabı olarak vans tercih edin. Çanta olarak da kol çantası veya portföy kullanabilirsiniz. Spor ve şıklığı bir arada tutan 7 kombin, için dördüncü önerimiz, yüksek bel etek tişört ve spor ayakkabı. Tişörtü yüksek bel eteğin içine sokun spor ayakkabınızı giyin. Çanta olarak da portföy çanta kullanın.

    kot-sort-body-kombin

    Beşinci kombin, cigarette kesim kot pantolon tişört, stileto ayakkabı, porföy çanta. Tişörtü kot pantolonun içine sokup, stileto ve portföy ile mükemmel spor şıklığını yakalayın. Spor ve şıklığı bir arada tutan 7 kombin önerisinden altıncı kombin, askılı basic kalem elbise, deri ceket, spor ayakkabı. Tercihen kot cekette giyebilirsiniz. Yedinci ve son kombin ise; elbise, kot ceket, spor ayakkabı ve sırt çantası ile oluşturacağınız kombin olacak. Bol ve salaş elbise tercih edebilirsiniz.

     

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN