• Çanta Modasında Calvin Klein Farkı

  • Kadın ile çantası arasındaki bağ çok farklıdır. Bir parçamız olan çantalarımız, bizim bir nevi elimiz kolumuz gibidir. Onlarsız dışarı çıkmaz, dışarı çıktığımızda da kolumuzdan düşürmeyiz. Çanta sahibinin karakterini yansıtır. Çoğu insan tarafından aksesuar gibi algılansa da, çanta aksesuardan çok daha fazlasıdır. Sosyal yaşantımızın göstergesi, şıklığımızın tamamlayıcısı ve modanın vazgeçilmezidir çantalarımız. Çanta ve markalar aklımıza geldiğinde, Calvin Klein markası en ön sıralarda yerini alır.

    calvin-klein-yaz-cantalari

    Dünyaca ünlü marka, Calvin Klein, şehirli kadın ve erkeğin stiline tarz katıyor. Parfümden çantaya, ayakkabıya dikkat çekici ürünler tasarlıyor.  Kalite ve şıklık deyince ilk akla gelen markalardan olan Calvin Klein, 2016 yılı için piyasaya sürdüğü çantalarla göz dolduruyor. Sofistike ve modern çizgilere sahip olan Calvin Klein çantaları, her daim kadınların vazgeçilmez aksesuarı olmayı başarıyor.

    40 yıldır modaya yön veren Calvin Klein markası, keskin hatları ve birbirinden farklı tasarımlarıyla ürettiği çantalarıyla şıklığınızı tamamlıyor. Marka, her tarza sahip insanın ilgisini çekecek modelleri ile çanta tutkunlarının beğenisini kazanıyor.

    Calvin Klein çanta modelleri, ister şık bir davete katılırken, isterseniz günlük yaşamınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz modelleri bir arada sunuyor. Ürün çeşitliliği ile seçim yapma imkanı da sunan marka, kullanacağınız diğer aksesuarlarla da uyum yakalamanız için özel tasarlanmıştır.

    calvin-klein-kol-cantasi

    Çantaların kalitesinden söz etmeye zaten gerek duyulmuyor, kullanılan malzemeler her zaman dayanıklı ve kullanışlı şekilde üretiliyor. Biz kadınların olmazsa olmazı çantalarımız için, Calvin Klein 2016 yılı koleksiyonunsa seçimini daha çok modern çizgilerden yana kullanmış.2016 yılında öne çıkacak olan çantalarda, zarif ve şık tasarımlar kesinlikle aklınızı başınızdan alacak. 2016 yılı için tercih edilen modellerde, deri ve nubuk yoğunlukla kullanılmış.

    Günlük kullanım için tasarlanan daha rahat modellerde ise çantaların büyüklüğü ve geniş hacimleri dikkat çekiyor. Clutch tarzı modeller ise, gecelerde asil görünümüyle tüm dikkatleri üzerine toplayacak denli şık.

    Calvin Klein’in her yaş ve yaşam tarzına göre hazırladığı tasarımları Calvin Klein Accesories Mağazalarında ve büyük alışveriş merkezlerinde bulabilirsiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN