• Dar Paça İle Hangi Ayakkkabılar Kombin Yapılır?

  • Dar Paçalı Pantolon ve Ayakkabı Seçimi

    Pantolon iş yaşantısında ve günlük hayatta, hem kadınlar hem de erkekler tarafından en çok tercih edilen giyeceklerden biridir. Pratik ve rahat oluşu nedeniyle pek çok insan günlük kıyafetinde pantolon giymeyi tercih etmektedir. Pantolon giymeyi tercih edenler için özellikle dar paça pantolonlar ile hangi ayakkabıların kombin yapılabileceği konusunda birkaç öneri sunmak istiyoruz.

    dar-paca-pantolon-kombini-nasil-olmali

    Kısa Paçalı Pantolonlar ve İdeal Ayakkabılar

    Dar ve kısa paçaları olan bir pantolon giydiyseniz erkekler için spor ayakkabıyı tercih edebilirsiniz. Spor ayakkabı ile dar paça pantolon erkeklere en çok yakışan kombinlerin başında gelmektedir. Web sitemizde yer alan birbirinden güzel spor ayakkabılar ile dar paça pantolonlarınızı tamamlayabilirsiniz. Hummel, New Balance, Skecher, Anta ve Tiger marka spor ayakkabılar ile dar paça pantolon kombini yaparak en şık siz olabilirsiniz. Aynı zamanda kadınlar için de kısa ve dar paçalı pantolonlar ile spor ayakkabılar güzel ve şık bir görüntü oluşturmaktadır. Kadınların ayakları erkeklere göre daha küçük olduğu için dar paça pantolon giydiklerinde bunu spor ayakkabı ile tamamlarlarsa oldukça güzel görüneceklerini belirtelim. Web sitemizde zevkinize uygun çeşit çeşit spor ayakkabılar ile güzelliğinizi tamamlayın.

    dar-paca-spor-ayakkabi-kombini

    Yarım Botlar ve Dar Paça

    Dar paça pantolonlara ile oldukça şık görünen bir diğer ayakkabı türü ise yarım bot ayakkabılardır. Özellikle kadınlarda estetik bir görünüş sağlayan yarım bot ayakkabılar paçası dar pantolonlar ile kolaylıkla kombinlenebilmektedir. İster jean isterse kumaş pantolon olsun dar paçalı pantolon ile yarım bot tarzı ayakkabıları tercih edebilirsiniz.

    dar-paca-kombibi

    Babet ve Düz Ayakkabılar ve Dar Paçalı Pantolonlar

    Dar paçalı pantolonlarla giyilebilecek bir diğer ayakkabı modeli ise babetler ya da düz tabanlı ayakkabılardır. Pantolon paçaları dar olduğunda ayakkabı daha ön plana çıkacağı için ayakta sade ve şık bir görüntü oluşturan babetler ya da tabanı düz ayakkabılar tercih edilmelidir. Bu sayede pantolonunuzla hoş bir uyum yakalayarak estetik bir görünüşe sahip olabilirsiniz. Günümüzde dar paçalı pantolon giymeyi tercihe eden pek çok kişi özellikle babet giymeyi tercih etmektedirler.

    beyaz-kot-pantolon-kombinleri

    Topuklu ve Dar Paça Uyumu

    Dara paçalı pantolonlarla en çok uyum sağlayan ayakkabılardan biri de topuklu modellerdir. Kadınlarda da erkeklerde de topuklu ayakkabı ve dar paçalı pantolonlar mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Eğer dar paça pantolon giymeyi sevenlerdenseniz, topuklu ayakkabı ile harika bir uyum yakalayabilirsiniz. Özellikle kadınlar için topuklu ayakkabılar ile dar paçalı pantolonlar harika bir kombin oluşturacaktır.

    Stiletto-Ayakkabi-nasil-giyilir

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN