• Çocukların paten eğlencesi Tempish ile devam ediyor

  •            Paten sürmek her geçen gün birçok yaştan insanın eğlenerek yaptığı bir spor dalı haline gelmektedir. Kol ve bacak kaslarını çalıştırması, vücudun denge fonksiyonlarını sağlaması, kemik yapısının biçimlendirilmesi gibi birçok egzersizi bir arada tutan spor kollarından biri olan paten sürmek çocuk sağlığı açısından oldukça faydalıdır.  

    Özellikle çocukların paten sürme merakı hem sağlıklı bir yaşamın temellerini atmak için hem de keyifli vakit geçirmelerini sağlama açısından en çok tercih edilen hobi haline gelmektedir. Hiç şüphesizdir ki Tempish marka patenler çocukların hayal güçlerini yansıtarak tasarlanmış, kullanışlı ve ortopedik yapısı ile en gözde marka haline gelmiştir.

    cocuk-pateni-tempish

               Tempish markası her bütçeye cevap vererek çocuk yaştaki tüketicilerine birbirinden farkı çeşitleri ile eğlence anlayışı aşılamaktadır. Bu paten fiyatları 160 TL’den 400 TL’ e varan fiyat aralığında 3 ve üzeri yaş tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır. Birbirinden farklı çeşitleri ile farklı kitlelere hitap eden Tempish marka patenler konforla spor yapmanın lüksünü çocuklara sunabilmektedir. Bu patenler Swist modeli ile spor ayakkabısının verdiği rahatlıkla çocuklara paten sürme keyfini yaşatırken, Rebel PP modeli ile stil sahibi çocuklar için en çok tercih edilen modeller arasına girmektedir.

    Bağcıklı bezden yapılmış ya da sert plastikten oluşan ayakkabı modelleri ile paten tekerlerinin birleşiminden farklı bir tarz yaratan Tempish farklı dizaynı ile çocukların alışveriş listesinde baş sıralarda yer almaktadır.

    Erkek çocuk kitlesine siyah, mavi ve kırmızı gibi renk kombinleri ile hitap eden bu patenler kız çocuklarının vazgeçemediği pembe ve beyaz renk birleşimin ile kendi farklılığını ortaya koymaktadır. Tempish patenlerinin ayakkabı renk ve tasarımlar uyumunu paten tekerlerinde de görebilmek mümkündür. Çocukların spora olan ilgisinin körelmemesi adına kendilerini huzurlu ve rahat hissetmeleri çok önemlidir.

    Tüm bu sebeplerden dolayı Tempish patenlerin ayarlanabilir özelliği çocukların rahatlıkları açısından oldukça kullanışlı olduğunun en önemli kanıtıdır. Ayrıca birçok paten markasının yanı sıra Tempish markasının kalitesi çocukların zor yollarda bile paten sürme keyfine durmaksızın devam etmelerini sağlamaktadır.

    tempish-marka-cocuk-patenleri

     Normal paten sürme anlayışı dışında buz patenine ilgi duyan çocuklar için de seçenekler sunan Tempish bu dalda da farklılığını ve marka oluşunu ortaya koymaktadır. Muadil paten firmalarına kıyasla Tempish marka patenlerin verdiği minimum 2 yıl garanti güvencesi çocukların ve ebeveynlerin eğlencelerine durmaksızın devam etmelerini sağlamaktadır.

                Paten sürmenin keyfini doluca yaşamak isteyen çocuklar için en önemli kriterlerden biri patenin donanımları, rahat kullanım özelliği ve ilgi çekici renkleridir. Çocukları için “her zaman en kalitelisi” mantığında ilerleyen bireylerin canlı renk ve desen seçimlerini şık tasarımı ile buluşturan, eğlence anlayışını rahatlıkla birleştirerek çocuk tüketicilerin önüne sunan Tempish marka patenleri tercih etmeleri çocuklarının fiziksel gelişimi için atılan en önemli adım olacaktır.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN