• Speedo ve Arena İle Yüzücüler İçin Şık Kombinler

  • YÜZÜCÜLER İÇİN ŞIK KOMBİNLER

    Yüzücüler için rahatlık kadar şıklıkta önemlidir. Artık hem şık hem de rahat seçimler için birçok spor firmasını farklı tasarımlar üretmektedir. Bu tasarımlar yüzücülerin hem sevilen tercihi hem de kurtarıcı olmuş durumda birbirinden hoş aksesuarlar ile kombinler yaratmak mümkün. Speedo ve arena ile kombinler yaratmak gerçekten çok hoş.

    Speedo yüzücü tasarımları konusunda geçmişi olan bu marka en iyilerden biridir. Ve yüzücüler için en şık tasarımları üreten bu firma hem şıklığınızı hem rahatlığınızı düşünerek sizler için hizmet sunmuştur. Yüzücüler dışında rahatlığını düşünenler için bu mayolar en güzel tercihlerden biri olacaktır.

    speedo-bone

    Bone ve gözlük

    Speedo bere gözlük en şık aksesuarlardan biri hem sizin yüzerken rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlayarak hem şık bir görüntü elde edebileceksiniz. Rahat bone ile saçlarınızın havuz suyunun klorundan zarar görmesini engelleyecek deniz suyuna karşıda korur. Gözlerinizin de sudan zarar görmeyecek ve görüş açınızı netleştirerek daha hızlı ilerlemenizi sağlayacaktır.

    arena-mayo

    Farklı renkler farklı tercihler

    Gözlük ve bone de mayolarda olduğu farklı farklı renk ve tarzlar bulabilmek mümkün. Siz de kendi tarzını oluşturarak bu tercihlerden birini alabilirsiniz. Her renk her tarz bulabilirsiniz. Renkler sizleri yansıtır siz de kendini renginizi kendi tarzınızla yansıtabilirsiniz. Suyun mavi uyumu ve sizin seçtiğiniz renklerin birliği çok hoş bir görüntü yaratacaktır. Speedo ve arena ile yüzücü kombinlerinde bu aksesuarlar çok önemlidir.

    Arena da hiç kuşkusuz spor markalarının en iyilerinden biridir. Yüzcüler için en güzel tasarımları yapan marka çok farklı tercihlerle herkese göre farklı tasarımlar yapmıştır.

    arena-yuzucu-modasi

    Yüzme Gözlüğü: Nerede olursak olalım daha rahat bir görüş için yüzme gözlüğüne ihtiyacınız vardır. Yüzme gözlüklerin geniş açılı görüş sağlayan gözlüklerden dışında, bütçenize uygun ufak gözlüklerde vardır. Bu yüzme gözlüklerin bazılarını ise belli bir derinliğin altına kullanmamak göz sağlığınız için yararlı olacaktır. Numaralı yüzme gözlükleri miyop olanlar için mantıklı fakat sadece suyun altında değil etraftaki insanları da daha net görmeyi sağlayabilirsiniz. Yüzmeye yeni başlayanlar için gözlüğünün stres azaltıcı etkisi ile yardımcı olacaktır.

    speedo-mayo

    Yüzme Bonesi: Saçları bir arada tutmaya yarayan boneler özellikle havuz ortamlarında çok daha fazla ihtiyaç duyuluyor. Havuza saçınızdan kıl dökülmemesi için böyle bir tedbire ihtiyaç var. Boneleri uygun şekilde kurutmak, keskin cisimlerden korumak ve yapışmaması için uzun süreli kullanmamakta fayda var. Speedo ve arena ile yüzücü kombinlerinde rahatlığı yakalayabilmek mümkün.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN