• Soğuk Havaların Vazgeçilmez Markası Romika

  • Her mevsime ve her zevke özel ürettiği ayakkabılarıyla bir dünya markası olmayı başarmış Romika; her sezon, ayakkabı dünyasına yeni bir soluk kazandırıyor. Alman üç ortağının soyadlarından ortaya çıkarak ismini kazanmış Romika markası; yüz yıla yaklaşan geçmişinden kaynaklanan uzun sürelik tecrübesi sayesinde, ayakkabı alanında profesyonel bir imaj ve özgün tasarımlar yaratmayı başarıyor.

    Her türlü hava koşuluna meydan okuyan genç, modern ve yenilikçi yaklaşımıyla Romika; terlik, sandalet, spor ayakkabı, yağmur botları, makosen ve kar botları da dahil olmak üzere, kadın, erkek ve çocuk kategorilerinde yüzlerce çeşit tasarıma imza atmanın gururunu yaşıyor. Koleksiyonları arasında en çok tercih edilen kar botları ise Türkiye dahil tüm dünyada soğuk havaların vazgeçilmez ürünlerinden biri olarak raflarda yerini alıyor. 

    Kış sezonunun sert ve karlı havalarında, ayağınızı sıcacık tutarken aynı zamanda nefes almasını sağlayacak bir tasarıma sahip. Lastik ve kauçuk malzemelerle üretilen tabanındaki; ister çamurda, ister karda herhangi bir kaygan zeminde, kaymayı engelleyen derin girinti ve çıkıntılarıyla rahat bir yürüyüş ve hareket sağlıyor. Su geçirmeyen sentetik kumaşı ve bilek üstü saran tasarımı ve boyu sayesinde; dışarıda geçirdiğiniz her dakikada konforunuzu korumayı başarıyor. Ayrıca bot içerisine döşenen sentetik kürk dokusu da; ayaklarınızı sert soğuklara karşı sıcacık tutuyor.

    Diğer kar botlarından fark yaratan hafifliği ve ortopedik özelliğiyle Türkiye’de ilk tercih edilen markalar arasına girmeyi basarmış Romika’nın sizin için de soğuk havaların vazgeçilmezi haline gelecek kar botlarını; ayaz kış havalarında ayaklarınızdan eksik etmeyeceğiniz aşikar.. Su geçirmeyen konforu ve ayaklarınızı sıcacık tutan özellikleri sayesinde kar yağmasını beklemeden kullanabileceğiniz Romika kar botları, ayrıca yıllar boyunca size eşlik edebilecek uzun soluklu bir ömre de sahip.

    romika-beyaz


    Soğuk havaların vazgeçilmez
    markası Romika’nın farklı tasarımlarıyla kıyafetlerinizi tamamlayabilir, dilediğiniz şekilde spor veya gündelik giyiminizle kombinleyebilirsiniz. Dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan ve orijinal ürünleriyle güven kazanmış Maxioutlet.com‘un indirimli ve avantajlı kampanyaları, kapıda ödeme seçeneği ve 48 saatte teslimat ayrıcalığıyla; orijinal ve birbirinden güzel Romika’lara sahip olmanın keyfini şimdi çıkarın!

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN