• Rubber Duck İle Üşütmeyin

  • Soğuk kış günlerinde ayaklarınıza Rubber Duck ile yaz sıcaklığı yaşatabilirsiniz.

    Kışın kasvetli havaların insan psikolojisindeki olumsuz enerjisi ile motivasyonunuzu düşürmek yerine renkli tasarımları ile Rubber Duck giyerek sıcak kumlarda yürüme hissi ile karda adım atabilirsiniz.

    Karda yürürken adımlarınız daha güçlü ve daha güvenli…

    Rubber Duck tasarımları, eğlenceli ve renkli kombinlerinize uyum sağlamanın yanı sıra kar üzerinde yürürken kaymaz taban özelliği ile kendinizi güvende hissetmenizi sağlar. Ayak bileklerinizdeki hafiflik, ayak tabanlarınızdaki rahatlıkla kış boyunca ayağınızdan çıkartmayabilirsiniz. Kışın koyu renkli botlar giymek zorunda değilsiniz. Rengârenk su geçirmez modelleri ile Rubber Duck botlarınız ile her kombininiz ile uyum içerisinde çevrenizde kendi trendinizi oluşturabilirsiniz.

    kar-botlari

    Karnınızın ağrısı artık sımsıcak adımlarınızdan… Büyüklerinizin sözünü dinlemeli, ayaklarınızı üşütmemelisiniz. Karnınızın ağrısına alışmadan kendinize bir Rubber Duck bot edininiz. Büyüklerinizin sözünü dinlemelisiniz, Rubber Duck botlarınızın özel iç astarlaması nedeniyle ayaklarınızı üşütmeniz mümkün değildir.

    Her yaşa farklı stil…

    Çocuklar için tasarlanan çok renkli, cıvıl cıvıl modeller… Rubber Duck çocuk botlarının güvenli, rahat ve su geçirmez özellikleri ile karlı günlerde çocuklarınızı yanınızdan ayırmak isteyeceksiniz.

    Dünyada popüler…

    Çok prestijli bir dünya markası olan Rubber Duck tüm özellikleri ile Hollywood yıldızlarının da vazgeçilmezi olmuştur. Her geçen gün bir parçası olduğumuz teknolojinin gelişmesi ile sosyal medya aracılığı ile yapılan araştırmalarda Rubber Duck kullanımına yönelik trendy modellerin paylaşımlarının artması, markanın sizlere yansıttığı olumlu imajı desteklemektedir. Adımlarınızla üşümeyeceğiniz ve kayıp düşmeyeceğiniz kış günleri, Rubber Duck botlarınızla mümkündür.

    kis-botu

    Yeniliklerinde daima canlılığı çizgisinde yansıtan Rubber Duck detaylardaki bütünlüğü ile göze çarpmaktadır. Modern çizgilerinde ise daima eskiyi yenileyerek geçmişine bağlı tasarımlarla ayaklarınızı ısıtır. Her kombinle uyum sağlayabilecek desenlerdeki tasarımları ile rahatlık hissi yaratan Rubber Duck ürünlerinin kalitesi ve ergonomikliği ile prestiji dünyanın en soğuk ülkelerine yayılırken, fonksiyonelliği, yenilikçi tasarımı, konforu ve sağlamlığı en önemli belirleyici özellikleri arasında yer almaktadır. Soğuk ve yağışlı günlerde rahatınıza düşkün olmanızı anlıyoruz. Özel tabanları, kaliteli malzemeleri ve neşeli renkleriyle Rubber Duck botları kış aylarında vazgeçemeyeceğiniz kombinlerinizin yegâne parçası olacak. Klasik tarzda leopar desenlerinin de tasarımlara eklenmesi ile tüm dikkatleri üzerine çekerken, renkli spor tarzlara uygun olarak da bayan ve çocuk kategorilerinde tasarlanan Rubber Duck’lar özel tabanlı, el yapımı ve her yaşa tasarlanmış şık modelleriyle sıcacık ayaklarda… Karlı günlerde kendinizi daima güvende hissedeceğiniz, sizi korkutan güvenliğinizi tehlikeye düşüren tüm botlarınızı yerinden edebilecek derecede ilgi odağınızı yakalayabilecek Rubber Duck ayakkabı modelleri, ayakları sıcak tutarken terletmeme özelliğiyle de konforunuzu artıracak. Eğlenceli ve şık tasarımları ile kar da, kış da yüzünüzde kocaman gülücüklerle geçecektir.

    Trendy Rubber Duck tasarımları ile ayağınızı üşütmeyeceksiniz, büyüklerinizin sözünü dinlemekte fayda var. Her soğuk sezonu sıcacık ayaklarınızın üstünde geçirmeniz için…

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN