• Quiksilver; Rahatına Düşkünlerin Tercihi

  • Yorucu bir iş temposundan sonra, izin günlerinde rahat kıyafetler ,çerisinde vakit geçirmeyi kim sevmez ki? Bütün bir haftanın yorgunluğunu atacağınız o özel günlerinizde, gerek ev içerisinde gerekse de dışarda, hatta doğa sporları ya da yürüyüş ile vakit geçirirken bile, rahatlığı ve konforu ile keyfinizi en üst seviyeye taşıyacak quiksilver spor kıyafetleri elbette ki vazgeçilmez parçanız haline gelecektir.

    quiksilver

    İşte bu gibi durumlarda Quiksilver, tam ihtiyacınız olan ürünleri ile size aradığınız rahatlığı sunuyor. Casual kombinlerinizde kolaylıkla kullanabileceğiniz outdoor ürünlerin yanı sıra, extreme spor aksesuar ve kıyafetleri ile birçok ayakkabı ve aksesuar seçeneğini sizler için hazırlayan Quiksilver sayesinde bütün günleriniz olabilen en rahat haliyle geçecek.

    quiksilver

    Günlük Kombinlerinizde Quiksilver

    Şehir hayatı içerisinde günlük kombinlerimizde bile kimi zaman rahat edemediğimiz anlar yaşayabilmekteyiz. Bu tarz durumlarda o rahatsız edici kombinden bir an önce kurtulmak hepimizin en büyük hayalli haline gelir. Quiksilver‘ın, günlük sosyal yaşamınızda kolaylıkla kullanabileceğiniz parçaları ile gerek ev ortamında gerekse de arkadaşlarınız ile sosyalleşirken geçirdiğiniz zamanlarınızda hem şık hem de o her zaman aradığınız konforlu görünüme kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

    quiksilver_vendorhome

    Extreme ve Doğa Sporlarında Quiksilver

    Quiksilver ile doğaya açılın! Arkadaşlarınızla ya da tek başınıza atılacağınız doğa sporlarında ve extreme sporlarda bütün iklim şartlarına uygun materyaller ile yapılmış spor kıyafetleri ve her anda ihtiyacınıza yönelik tasarlanmış aksesuarları ile Quiksilver, sizleri doğanın tam kalbinde iken kullanışlı ve rahat parçaları ile kucaklıyor. Gerek sıcak gerekse de soğuk hava şartlarına uygun olarak tasarlanmış özel termal kıyafetler ile deniz, doğa ve extreme sporlar hiç bu kadar eğlenceli ve rahat bir hal almamıştı.

    quiksilver-gozluk-modelleri

    Günün bütün anında ve bütün şartlar altında rahatlıkla kullanabileceğiniz bayan, erkek ve çocuk kıyafetleri ve aksesuarları ile Quiksilver sizlere; şıklık ve konforu aynı potada eriterek ortaya çıkan bu kullanışlı tarzı dört mevsimde de yaşamanızı garanti ediyor.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN