• Kışın İçinizi Isıtacak 5 Mont Modeli

  • Kışın soğuğundan bedenimizi korumak ve hastalanmamak için kat kat giyinir, kalın ve üşümememizi sağlayacak kıyafetlere yatırım yaparız. Şık olmakta en çok zorlandığımız ve kıyafetleri uydurmakta güçlük çektiğimiz dönem kış mevsimidir. Bu nedenle genellikle kasvetli havaların sıkıcılığından bizi biraz olsun kurtaracak ve renk katacak aksesuarlara ve her daim görünecek olan dış giyimimize önem veririz. Bazı durumlarda içimize ne giydiğimizin bir önemi olmazken montumuz her zaman üstümüzde olan ve görünen bir ayrıntıdır.

    kurk-yaka-mont

    Montlarımızı şıklığımızı tamamlamak için olduğu kadar soğuk hava şartlarından korunmak ve ısınmak için de özenle seçmeliyiz. Sadece şık olmak için ince ve ısıtmayan montları seçmek soğuk hava koşullarında size zorluk yaratacaktır. Bu nedenle montunuzun dış görünüşü kadar içi de büyük önem taşır.  Çok fazla çeşit ve türün olduğu mont modellerinde şişme, kaz tüyü ve kürklü gibi ısınmanızı sağlayacak malzemelerden üretilmiş olmasına özen göstermelisiniz. Kış aylarını geride bıraktığımız bu dönemde ucuzlayan montlardan edinerek gelecek kışa yatırım yapabilirsiniz. İşte kış aylarında içimizi ısıtacak mont modelleri.

    kemer-detayli-uzun-kaban

    Her sezon montlarda bazı ayrıntılar dikkati çeker. Bunlar bazen kemerli, bazen kürk detaylar bazen de derilerden oluşabilir. Kumaşları, desenleri, kesimleri ve her ayrıntısı çok çeşitli olabilen montlarda seçim yapmak bazen bir hayli zor olabilir. İlk olarak kadın erkek herkesin gardolabında olması gereken kaz tüyü, içi kürklü ve dikiş detaylı montlar soğuk kış günlerinde yardımınıza koşacak. Bunlar çok klasik modellerle karşımıza çıkabileceği gibi farklı tasarımlarda da bulunabilir. İkinci model ise birkaç sezondur eskimeyen birbirinden güzel parkalar. Parkalar ince veya kalın olabildiği gibi deri ya da cep detaylarıyla da karşımıza çıkabiliyor. Üçüncü olarak belinde kemer detayı bulunan uzun kabanlardan bahsedebiliriz. Bunlar şişme ve daha kalın olabileceği gibi daha ince kumaşlardan da oluşabilir.

    sisme-mont

    Her kış sıklıkla karşılaştığımız kürk montlar ya da kürk detaylar her zaman sizi hem sıcak tutar hem de tarz bir görünüm yaratmanıza yardımcı olur. Kürk montları kısa olabileceği gibi, şişme üzerine kürk detaylı da olabilir. Bu tarz montlarınızı Jean pantolonlarınızla, botlarınızla spor kombinleyebilir ya da etek elbise gibi parçalarla kolaylıkla kombinleyebilir, hatta gece şıklığınıza bile dâhil edebilirsiniz. Son olarak yine son dönemlerde trend olan ve çok alışık olduğumuz oversize montlar, pançolar ve pelerinlerden söz edebiliriz.

    oversized-mont

    Farklı kesimleriyle çok şık ve tarz duran bu montlara günlük hayatınıza dâhil ederek çok güzel kombinler yaratabilirsiniz. Birbirinden trend ve renkli montları zevkinize uygun bir şekilde seçerek hem soğuk havalarda içinizi ısıtabilir hem de tarzınızı yansıtabilirsiniz. Montlar erkek, kadın ve çocuklarda model anlamında birbirine çok benzediği için birçok tasarımın herkese uygun olanlarını bulabilirsiniz. Markalarına göre farklı fiyatlarda bulabileceğiniz montların kaliteli ve uzun süre dayanıklı olmasına dikkat edin.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN