• Her Konsepte Uygun Spor Giyim

  • Evde çarşıda sokakta her yerde spor giyimi tercih edenlerin adresi maxioutlet’tir. Erkek, bayan, çocuk için birçok markadan alt giyim üst giyim ayakkabı çanta ve bir sürü çeşit çeşit spor giysiler bulmak mümkündür. Bay ve bayanlar için spor giyim çeşitlerini alt başlıklar halinde şöyle sıralayabiliriz:

    1-Sweatshirt: Soğuk havaların kurtarıcısı olan bu sweatshirtler dolabınızda bolca yer bulmalıdır. Sonbahardan İlkbahara kadar kullanacağınız bu sweatshirtleri dayanıklı kumaşlardan seçerseniz yıllarca giyebilirsiniz. Erkek sweatshirtleri arasında çok fazla seçenek vardır. Sweatshirt seçerken kapşonlu, fermuarlı, boğazlı veya ceket modeli olan sweatshirtler vardır.  Sweatshirt markaları şöyledir; Hummel, Regatta, Cmp, Nofear, Benettondır.

    hummel-Sweatshirt

    2-T-shirt: Dolapların vazgeçilmez parçası kesinlikle t-shirtlerdir. Her mevsim her türlü kombinlenebilen bu tişörtler özellikle basic siyah beyaz tişörtler dolabınızın vazgeçilmez parçalarıdır. Polo yakalar yuvarlak yakalar her erkeğin dolabında olmalıdır. Tişört markaları şöyledir; Fred Perry, Hummel, Penguin, NoFear, Kappa, Champion ve Filadır.

    kappa-tisort-modelleri

    3-Polar: Adını kutupların dondurucu soğuk havasından alan polarlar kutuplarda tek başına etkili olur mu bilmiyoruz ama bizim için kış aylarında ideal oluyor.

    4-Eşofman takım: Özellikle evde en rahat giysidir. Maxioutlet‘te birçok renk birçok desen birçok marka çeşidiyle bulunmaktadır.

    hummel-esofman-modelleri

    5-Yelek: Yelek çok kullanışı bir spor giysi türüdür. İster tişörtün üstüne ister gömlek üstüne ister kazak üstüne giyilebilir. Spor bir görünüm sağlar

    6-Spor ayakkabı: Spor giyimin en önemli aksesuarı da spor ayakkabıdır. Model renk marka yönünden binlerce çeşit spor ayakkabı vardır. Bayanların tayt altına kot pantolon altına eşofman altına elbise altına bile giyebildikleri evde işte çarşıda spor giyim aksesuarlarından en önemlisidir ayakkabı. Markalar ise şunlardır; New balance, Tiger, Hummel, Converse, Diesel, Fred perry, Lacoste, Puma, Regatta ve daha birçok ünlü markaların ürünleri vardır.

    lacoste-canta-ayakkabi-modelleri

    7-Çanta: Özellikle bayanların spor kombinlerini tamamlayıcı spor çantalar sırt çantası olsun kol çantası olsun renk çeşit marka özellikleriyle bayanların olduğu kadar erkeklerin de ilgisini çeken çantalar vardır.

    ÇOCUKLAR İÇİN SPOR GİYİM

    Çocuklar için de birçok çeşitli tişörtler polarlar eşofmanlar ayakkabılar ve daha birçok çeşit spor eşya bulunur. Ayakkabılar 19 numarasıyla başlar ve 35 numaraya kadar gerek ünlü marka gerek renk seçenekleriyle bulunur. Markalar da şöyledir; Kids, Salamon, Merrell, Hummel, Converse ve daha birçok ünlü marka bulunmaktadır.

    merrell-cocuk-spor-ayakkabi.jpg

    Sadece spor giyim giysileri değil birçok çeşitli giysi türü hediyelik eşya ve kozmetik ürünleriyle maxioutlet.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN