• Fitness İle Kısa Sürede Hızlı Kilo Vermek İsteyenler İçin Avessa

  • Sağlıklı Yaşam Sporu Fitness

    Avessa İle Hızlı Kilo Vermenin Sırları

    Fitness, sağlıklı ve formda kalmak için yapılan, kardiyo egzersiz programı içeren spor dalıdır. Diğer spor dallarının içinde de Fitness yer alır. Kardiyo-vasküler sistemi harekete geçiren koşma, yürüme, pedal çevirme gibi egzersizlerin alet ile yapılarak, normalden daha fazla kalori harcatır.  Fitness ile kısa sürede kilo vermek isteyenler için Avessa ürünlerini kullanmak, egzersizleri bu yönde planlamak ve uygulamak hızlı bir şekilde hedefe ulaştırır. Fitness ile avessa ürünlerinin kullanımı, ağırlık çalışmaları ile karıştırılmasın. Ağrılık çalışmalarında amaç kasları, geliştirmektir. Fitness ile kaslar abartılı bir şekilde büyümez,  yağ hücrelerini eritir ve kasları sıkılaştırır. Sonuç olarak  kısa sürede kilo verip, istediğiniz estetik bir görünüme kavuşursunuz.

    avessa-agirlik

    Avessa İle Fitness Yaparak Vücudunuzu Şekillendirin!

    Fitness ile kısa sürede kilo vermek isteyenler için Avessa ürünlerini, düzenli bir egzersiz programı ile uygulamanız, önerilir. Avessa mekik aleti, mekik hareketlerini daha etkili bir şekilde uygulamanızı sağlar. Aletsiz uyguladığınızda 200 derecelik bir açı oluşturarak, kalori hesaplamasına göre çok daha uzun süre uygulamak zorunda kalacaksınız. Oysa Avessa ürünü ile günde birkaç dakikanızı ayırmanız, yeterli olacaktır. Üst, orta ve alt karın bölgesini, hiç zorlanmadan yumuşak hareketler ile çok daha etkili bir şekilde çalışmasını, dolayısı ile sıkılaşmasını sağlayacaksınız.

    avessa-direnc-lastigi

    Bir kardiyo çalışması olan step hareketleri, yağları parçalayarak, vücudunuzu şekillendirir. Avessa size step hareketlerinizde direnç oluşturarak, eşlik edecektir. Böylece oluşan direnç sayesinde vücudunuz, daha fazla kalori yakacak ve daha hızlı bir şekilde forma gireceksiniz. Günde sadece 20dk zaman ayırıp, ayda 8 kilo verebilirsiniz. Kardiyo çalışmaları, Fitness sporunun temel egzersizleridir. Bu egzersizler ağırlık yani direnç gösteren alet ile yapıldığında, sizlere daha fazla kalori harcatacaktır.

    avessa-pilates-bandi

    Sıçrama egzersizlerinde eklemlerinizi koruyan ve rahatlık sunan Avessa Trambolin, çok kısa sürede kilo verdirir ve vücudunuza sıkı bir form kazandırır. Sıçrama hareketi, vücuttaki bütün sistemleri uyarır. Özellikle lenf sistemleri uyarıldığında kasların çalışması sonucu dolaşıma katılan laktik asit ve toksinlerin hızlı bir şekilde vücuttan atılmasını, kolaylaştırır. Peki, trambolin üzerinde hangi fitness hareketleri yapabilirsiniz? Trambolin ile yapabileceğiniz fitness hareketlerinden biri olan bildiğiniz ritmik sıçrama hareketi için günde birkaç dakikanızı ayırmanız, mükemmel bir vücuda sahip olmanızı sağlayacaktır. Trambolin üzerinde denge ve koordinasyonu sağlayarak, yürüme ve koşma hareketleri yapabilirsiniz. Twist hareketinde Trambolinin oluşturduğu direnç sayesinde vücudunuz sıkılaşacaktır. Jumpin Jack hareketi ile kollarınızı ve bacaklarınızı her iki yana açarak sıçramak, düz ve sert zemine oranla daha fazla kalori harcamanızı sağlar. Böylece daha etkili kilo vermenin sırrını, daha az yorularak, daha kısa sürece keşfedeceksiniz.

    avessa-minder

    Fitness ile kısa sürede kilo vermek isteyenler için Avessa kesin çözümünüz olacaktır. Üstelik çok kısa sürede istediğiniz forma kavuşacaksınız. Avessa ürünleri size  fitness egzersizlerini etkili bir şekilde uygulamanıza yardımcı olur. Bunun için de zaman tasarrufu yaratır ve az zamanda çok kalori harcatır.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN