• Eskimiş Ayakkabıları Temizleyerek Yenileme Yolları

  • Severek aldığınız, beğenerek yıllarca giydiğiniz ayakkabılarınızı, temizleyerek ve birkaç yöntem uygulayarak, tıpkı yeni alınmış görüntüsü verebilirsiniz. Eskimiş ayakkabılarınızı kolay temizlemenin 3 yolu ile ayakkabılarınıza bakım yapın ve yenileyin.

    kar-botu

     Sürekli kullandığınız ayakkabılarınız ile zamanla aranızda bağ oluşur ve asla vazgeçmek istemezsiniz. Her kıyafet, her aksesuar her ürün gibi ayakkabıların da belli bir kullanım süresi bulunur. Bu süre ayakkabının kalitesine, kullanım şekline, özellikle de temizliği ve bakımına göre farklılık gösterir. Zamanla yıpranan ayakkabılarınıza bakım yaparak, daha uzun yıllar kullanabilirsiniz. Bakım ve temizliğinde bilinmesi gereken, ayakkabıya zarar veren ürünlerin kullanılmamasıdır. Örneğin saten ayakkabı temizliğinde, asla aseton içeren ürünler kullanılmamalıdır. Ayakkabının kumaşına, cinsine uygun temizleme ve bakım uygulamaları ile tıpkı yeni almışsınız gibi bir görünüm yaratabilirsiniz.

    spor-ayakkabi-kirmizi

    VAZELİN İLE CİLALAYIN

    Özellikle rugan ayakkabılarınız için uygulayacağınız vazelin yöntemi ile tıpkı yeni alınmış gibi parlatabilirsiniz. Nemli bir bez ile temizlediğiniz ayakkabınızı, yine bez yardımı ile vazelini eşit miktarda dağıtarak, silin. Vazelin aynı zamanda ayakkabı üzerinde giymekle oluşmuş, çizgileride kapatacaktır. Ayakkabılarınızın ipi veya başka bir çıkarılabilir aksesuarı bulunuyorsa, onları vazelinlemeden önce ayakkabıdan ayırın. Vazelin ile eskimiş ayakkabılarınızı, yenilemekle kalmayıp, aynı zamanda parlamasınıda sağlayacaksınız.

    ruck

    1 DİŞ MACUNU 1 DİŞ FIRÇASI

     Eskimiş ayakkabılarınızı, kolay temizlemenin yolu bitmedi. 1 diş macunu ve eskimiş 1 diş fırçası yardımı ile ayakkabılarınızı, pırıl pırıl yapabilirsiniz. Kalıcı kir görüntüsünü, diş fırçası yardımı ile kolayca temizleyebilirsiniz. Canvas kumaştan yapılmış ayakkabılar ve spor ayakkabılar için ideal bir temizleme yöntemi olan diş macunu, etkin bir uygulama sağlar. Özellikle ayakkabının tabanı ve kumaşı arasında kalan noktaları rahatlıkla ulaşmayı sağlayan diş fırçası, detaylı bir temizlik imkanı yaratır.

    yagmur-cizmesi

    Diş macunun etkisi ise açık renk görünümlü ayakkabılarda meydana gelen renk değişikliğini gidermesidir. Böylece ayakkabının kendi rengine kavuşmasına yardımcı olur. Diş macunu, aynı zamanda giymekten yıpranmış ve izi çıkmış ayakkabıların, görüntüsünü tıpkı dolgu gibi kapatır, kırışmış görünümü düzeltir. Diş macununu fırça ile yayarak dairesel hareketler ile silin.

     HER DERDE DEVA KARBONAT

    Karbonatın sayısız faydalarından biri de ayakkabı temizliğinde kullanılmasıdır. 2 yemek kaşığı karbonatı, ılık su ile karıştırın. Yumuşak bir bez yardımı ile ayakkabılarınızın, hem içini hem dışını silebilirsiniz. Silme işlemi bitince kuru veya nemli bir bez ile üzerinden geçip, kurumaya bırakırsanız, eskimiş ayakkabılarınızı yeniden parladığını, eski görünümüne kavuştuğunu, göreceksiniz. Karbonat aynı zamanda ayakkabı içinde oluşan kötü kokuların giderilmesine de yardımcı olur.

    bot-modelleri

     Ayakkabı alırken dikkat edilmesi ve bilinmesi gereken, ayakkabının hangi üründen imal edildiği ve malzemesinde neler kullanıldığıdır. Beğenerek aldığınız, konforu ayaklarınızda hissettiğiniz ayakkabılarınızı, tanımak temizliği konusunda, size ipucu verecektir.  Güvenilir firmadan, kaliteli ve ayak sağlığınıza uygun seçim, ayakkabılarınızı daha uzun süre kullanmanızı sağlayacaktır.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN