• Erkekler İçin Hediye Seçenekleri

  • Hediye alıp vermek kesinlikle çok güzel bir şey ama hediye seçimi yapmak her zaman o kadar kolay olmuyor. Özellikle de karşı cinsten birine hediye alınacaksa…

    14 Şubat, doğum günü, yıl dönünü, kutlama ve diğer özel günler derken hediye almak için fazlasıyla bahane çıkıyor. Ama hediye seçiminde kararsız kalıyorsanız kesinlikle bu konuda zorluk çeken tek kişi siz değilsiniz. Erkeklerin nasıl hediyelerden hoşlandıklarını bilemiyorsanız aşağıdaki hediye seçeneklerine bir göz atın.

    Sportif Erkekler İçin Hediye Önerileri

    Her zaman doğada olmayı tercih eden, en zorlu koşullarda bile hayatta kalmayı başaracak ekstrem sporları seven ya da spor yapmayı hayatının bir köşesine eklemiş erkeklerden birine hediye arıyorsanız onun yaşam şeklini göz önüne alın. Günlük hayatta değilde sevdiği sporu yaparken kullanabileceği bir şeyler almak onu daha da mutlu edebilir.

    Hediye Seçeneği 1: Çakı

    Özellikle outdoor spor yapan, kamp kurmayı seven erkekler için çakı vazgeçilmez bir aksesuardır. İnce ya da çok sayıda kolu olan çakılardan birini onun için seçebilirsiniz.

    Hediye Seçeneği 2: Mont

    Eğer hediye alacağınız erkek sizin için çok değerliyse hediyesinde biraz yatırım yapabilirsiniz. Outdoor sporlar için tasarlanmış soğuk ya da su geçirmeyen montlar gibi. Paha olarak biraz dişe gelse de bu montlar ömür boyu kullanılabilir.

    e2

    Hediye Seçeneği 3: Bot

    Özellikle kış aylarında ayakkabılarının yerini botlara bırakan erkekler, outdoor modelleri çok severler. Gore-Tex kumaşlarla tasarlanan outdoor botlar hem doğada olduğu zamanlarda hem de soğuk havalarda şehir içerisinde kurtarıcı olacaktır.

    Hediye Seçeneği 4: Sırt Çantası

    Hafta sonu yakın yerlere kaçamak yaparken ya da iş çıkışı spor salonuna giderken eşyalarına yanına alabileceği bir sırt çantasıyla erkeklere güzel bir hediye verebilirsiniz.

    Hediye Seçeneği 5: Kamp Malzemeleri

    Kamp yapan erkekler için bu outdoor spordan daha çok tutku olabilir. Tüm bir günü doğada geçirmeyi seven biri için hediye alacaksanız çadırdan tutun da kampta yemek yapmak, uyumak için kullanacağı ekipmanlara bakabilirsiniz.

    e3

    Hediye Seçeneği 6: Kayak Malzemeleri

    Kış ayları geldiğinde kendini yüksek zirvelere atan bir erkek kayakla ilgili bir şey aldığınızda kesinlikle bu fikre bayılacaktır. Kayak batonları, kayak ayakkabıları, kar gözlüğü ya da kayak kıyafetleri seçebilirsiniz.

    Hediye Seçeneği 7: Paten

    Özgürlüğü tamamen hissetmek paten üzerinde mümkün. Bu yüzden paten seveceğiniz düşündüğünüz bir erkeğe –şimdiye kadar hiç paten yapmamış olsa bile- hediye olarak paten seçebilirsiniz.

    Hediye Seçeneği 8: Su Sporları Malzemeleri

    Su altı sporlarla ya da yüzmeyle profesyonel olarak uğraşan erkekler için bu alanda seçimler yapabilirsiniz. Mayo, ayak ya da el paleti, su altı gözlüğü, zıpkın alabileceğiniz hediye seçenekleri arasında.

    e4

     

    Hediye Seçeneği 9: Dambıl

    Fitness yapmayı seven birinin sporunu eve taşıması için dambıl hem kullanışlı hem de esprili bir hediye olabilir.

    Hediye Seçeneği 10: Forma

    Hediye alacağınız erkeğin tutkunu olduğunu bir takım varsa hediye alırken onun üzerinden ilerleyebilirsiniz. O takıma ait ayakkabı, top, şapka gibi forma da alabilirsiniz. Ona daha fazla iyilik yapmak isterseniz de özel üretilen formalara bakabilirsiniz.

    Hediye Seçeneği 11: Mini Kamera

    Özellikle dış mekanlarda spor yapanların hediyesini alınca ekstra mutlu olmasını isterseniz kaliteli kayıt yapıp fotoğraf çeken kameralardan alabilirsiniz. Eğer ondan bir tane varsa bu kameraları daha iyi kullanmak için tasarlanan ekipmanlardan hediye olarak almak da bir alternatif.

    e5

    Şık Giyinmeyi Seven Erkekler İçin Hediye Önerileri

    Hediye Seçeneği 1: Kravat

    Ofis hayatı yüzünden sürekli takım elbise giyen erkekler için kravat güzel bir hediye olabilir. Gömlekleriyle uyumlu olacak renkte bi kravat seçerek klasik yol izleyebilirsiniz.

    Hediye Seçeneği 2: Gömlek

    Hediye alacağınız erkeğin nasıl giyindiğine paralel olarak gömlek alabilirsiniz. Desenli ya da düz gömlek kadar yaka kesimine de dikkat edebilirsiniz.

    trenckot

    Hediye Seçeneği 3: Trençkot

    Şık giyinen erkekler ceketlerinin üzerine ince paltolar yerine daha göz alıcı parçalar seçmeyi tercih ederler. Bu yüzden klasik devetüyü renginde bir trençkot hediye ederseniz bahar ayları için ona güzel bir hediye vermiş olursunuz.

    Hediye Seçeneği 4: Ayakkabı

    Kösele ya da makosen ayakkabılar takım elbiselerle yakışan parçalardan. Hediye alacağınız kişinin ayakkabı numarasında bir modelle onu şaşırtabilirsiniz.

    Hediye Seçeneği 5: Evrak Çantası

    Ofiste çalışan ve evraklarını toplantılara taşıyan erkeklerin en güzel aksesuarlarından biri hiç şüphesiz evrak çantası. Özellikle deri çanta modelleri kaliteli ve unutulmaz bir hediye olabilir.

    Hediye Seçeneği 6: Kravat İğnesi

    Takım elbise giyen erkeklerin ortak özelliklerinden biri sonsuz sayıda kravatının olmasıdır. Peki onların bu aksesuarının daha şık görünmesini ister misiniz? Bunun için güzel, kaliteli bir kravat iğnesi seçebilirsiniz. Küçük bir not: Kravat iğnesi koleksiyonu yapan erkeklerin sayısı sandığımızdan çok daha fazla.

    Hediye Seçeneği 7: Kol Düğmesi

    Manşetli gömlek giymek şık olmanın ilk kurallarından biri. Ve onu tamamlamak içinse güzel bir kol düğmesine ihtiyaç var. Sizden hatıra olacak bir hediye istiyorsanız kol düğmesi seçebilirsiniz.

    Hediye Seçeneği 8: Parfüm

    Güzel kokular taşımak her zaman için sevilen bir şey olmuştur. Günümüzdeyse erkekler de en az kadınlar kadar parfümlere düşkünler. Onun seveceğini düşündüğünüz notalarda bir parfüm seçerek hediye edebilirsiniz.

    e6

    Hediye Seçeneği 9: Saat

    Eğer hediye olarak saat almayı düşünüyorsanız çok geniş bir bütçe seçeneği sizi bekliyor. İstediğiniz fiyatta saati bulup hediye edebilir, ömür boyu kalacak bir hediye verebilirsiniz.

    Hediye Seçeneği 10: Atkı

    Trençkot, palto ya da ceketle birlikte giyilebilecek bir atkı soğuk havalar için güzel bir hediye olacaktır. İster kat kat sarılan isterseniz de ince yapılı atkılardan hediye olarak seçebilirsiniz.

    Şehirli Erkekler İçin Hediye Seçenekleri

    Hediye Seçeneği 1: Yağmurluk

    Bahar aylarında yağmurlara karşı kullanılabilecek bir yağmurluk erkeklerin dolaplarında görmeyi sevdikleri bir parça. İsterseniz daha küçük modellerden seçip katlayarak çantasında taşıyabileceği bir şeyler seçebilirsiniz ya da suya daha fazla dayanıklı yağmurluklardan seçebilirsiniz.

    Hediye Seçeneği 2: Şemsiye

    Çantasında taşıyabileceği dayanıklı bir şemsiye erkekler için güzel bir hediye olabilir. Şemsiye seçerken en iyisi siyah düz bir model seçmek olacaktır. Böylece istediği zaman istediği kıyafetiyle birlikte kullanabilir.

    e7

    Hediye Seçeneği 3: Günlük Ayakkabı

    Erkekler de en az kadınlar kadar ayakkabı sever. Özellikle de gün içerisinde giyebileceği bir ayakkabı erkekler için cazip olan hediye seçenklerinden biri. Hediyeyi alacağınız kişinin zevkine göre bilekli ya da düz ayakkabı modellerinden birini hediye edebilirsiniz.

    Hediye Seçeneği 4: Bere – Eldiven

    Eğer hediye alacağınız erkek henüz yeni yeni tanımaya başladığınız biri ise bere ve eldiven güzel bir seçenek olacaktır. Eğer onda daha uzun süre kalacak bir hediye isterseniz yün modellere göz atın.

    Hediye Seçeneği 5: Kazak

    Soğuk havaların favori hediyesi kazaklar kulağa çok klasik gelebilir ama aslında erkekler için seçilebilecek en güzel hediyelerden biri olabilir.  Ofiste ya da hafta sonu giyilebilecek bir kazak modelini hediye olarak seçebilir; isterseniz yanına küçük anlamlı bir not iliştirebilirsiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN