• Eğlenerek Spor Yapmak İsteyenlere

  • EĞLENCELİ SPOR

    Çocukluğumuzun en güzel hayallerinden biri olan paten- kaykay en eğlenceli sporlardan biridir. Gençlik yıllarının adrenalin dolu dakikalarını yaşatan kaykaylar çok hoş bir eğlence aracı gerçekten de.

    Kaykay

    Kaykay tahtası kaykayın gövdesini şekillendirir ve ayakta duracak alanı oluşturur. Kaykaycının ayağına daha çok sürtünme oluşturarak ayağının altından kolayca kaymasını önlemek için kendinden yapışkanlı zımpara ile kaplanır. 

    Tekerler, genellikle poliüretandan  üretilir. Farklı şekil ve ölçülerde kayış stillerine göre olur. 65-90 mm gibi daha geniş ölçülerde olanlar diğerlerine göre biraz daha hızlı döner ve etraftaki  engeller üzerinde daha rahat hareket ederler. 48-54mm gibi daha küçük ölçüde olanlar ise tahtayı yere yakın tutar , ivmelemek için az enerjiye ihtiyaç duyar ve daha alçak bir yerçekim merkezi oluştururlar ancak büyük ölçülü olanlar kadar hızlı değildirler. 

    Roces-kaykay-modelleri

    Tempish kaykay ve patenler

    Bu markanın kaykay ve patenleri en çok tercih edilenlerden biridir. Hem rahat hem de çok eğlenceli.  Hem sağlamlığı hem de tasarım olarak şıklığı ile birçok kaykay paten sevenlerin en güzel tercihi gerçekten. İstenilen renk ve tasarımları bulabilmek mümkündür.

    roces-paten-modelleri

    Roces paten ve kaykay

    Bu markada spor severlerin en çok tercih ettiği modelerden biridir. En hafif pantenler ve en güzel sağlam kaykaylar ile seçenekler fazlalaşmış durumda. Profesyonel bir patenin tüm parçaları sökülüp takılabilir. Bu kayan kişinin konforu açısından çok önemlidir. Örnek vermek gerekirse; agresif paten kayan bir kişinin frame`i özel bir yapıya sahip olmalı. Kişi kendi belirlemiş olduğu bir markayı kullanarak (ör: kaizer) boru üzerinde veya frame ni kullanabileceği bir hareketi kendi açısından kolaylaştırmış olacaktır. Roces marka paten ve kaykaylarda kullanım açısından işte bu kadar kullanışlıdır.

    avessa-paten

    Avessa paten

    Avessa paten benim en çok beğendiğim patenlerden biri kullanımı hem çok rahat hem de renk ve çeşit olarak çok çok seçeneğe sahip bu marka gerçekten on numaralara tercihlerden biri. Hem de büyükler hem de çocuklar için takım tercihler bulunmaktadır. Dizlik kask kolluk eldiven bütün takım olarak bulabileceğiniz avessa marka paten en sağlam modellerden biri.

    altis-paten-modelleri

    Altis kaykay paten

    İşte altisin en sevdiğim kaykayı gerçekten inanılmaz güzel karikatür baskılı bu kaykay gerçekten mucizevili güzellikte. Gerçekten en beğenilen tercihlerden biri olan bu modeli görmelisiniz.

    dys-skate

    Dys kaykay ve paten

    Dys marka paten ve kaykaylarda da bin bir çeşit modeller ile sizlere kolay seçme olanağı sağlamaktadır.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN