• Dünyaca Ünlü Michael Phelps Sponsor Olarak Speedo’yu Seçti

  • Deniz kızı olurda deniz adamı olmaz mı? Üstelik Deniz adamı, dünyaca ünlü Michael phelps sponsor olarak Speedo kullanıyor. Okyanusun kuyruklu asil prensesi deniz kızını hemen hemen herkes bilir. Tabi ki küçük ve dalgasız okyanusların yani havuzların kralı ünlü yüzücü Michael Phelps’i de. Performansı onu izleyen yüzme severleri bile yoruyorken kendisinin nasıl olup da yorulmadığını anlamaya çalışan çok ama sanırım başarabilen az. 23 yaşında Olimpiyat tarihinin en çok altın madalya kazanan sporcusu olma unvanını alan ve aslında bir su canlısı olduğundan şüphelenilen bir yüzücüden bahsediyoruz. Ve mücizevi performansı ile herkesi şaşkına çeviren bu adamın sponsoru Speedo. Sizde iyi bilirsiniz ki başarıda, başarılı kişilerin tercihleri de asla tesadüf değildir. Aynı suyun virtüözü Michael Phelps’in Speedo’yu sponsor olarak seçmesinin bir tesadüf olmadığı gibi.

    Michael-phelps -sponsoru

    Neden Dünyaca Ünlü Michael Phelps Sponsor Olarak Speedo’yu Kullanıyor?

    Başarılı sporcuların en büyük özellikleri ve en öne çıkan düsturları hiçbir şeyi şansa bırakmamalarıdır. Yüzme sporunda kişi yalnız havuzdaki rakipleri ile değil saniyelerle de yarışır. Ve bu yarışta onu yavaşlatacak yada ona katkıda bulunmayacak öğelere tahammülü yoktur. “En iyi yüzücü kimdir?” sorusunun net cevabı haline gelmeyi başarmış ve efsane olmayı çoktan garantilemiş Michael Phelps’in ekipman ve sponsor tercihi elbette ki dikkat çekici bir seçimdir. Çünkü bu çaptaki sporcular düşünülmüş ve sağlam adımlarla ilerlerler. Yüzme sporu denilince ilk akla gelen ve kendisini bu sporun gelişimine adamış ender markalardan biri olan Speedo Michael Phelps’in müthiş performansı ile örtüşen kalitede bir markadır.

    Michael-phelps-speedo-kullaniyor

    Speedo’yu Özel Kılan Nedir?

    Speedo ürünlerini inanılmaz bir titizlik ve takdire şayan bir ekiple hazırlıyor. En ince ayrıntıları hesaplıyor. Zaten Speedo’nun kelime anlamı vizyonlarını ele veriyor “hız ölçer”, yanılmaz,şaşmaz asla fire vermez. Saniyelerle yarışmak zorundaysanız hata yapma yada hata yapanı seçme lüksünüz yoktur.

    Michael-phelps

    Michael Phelps’in Yaptığı En Önemli Sponsorluk Anlaşması

    Michael Phelps üst üste gösterdiği başarılı performansların ardından bir çok sponsorluk anlaşmasına imza attı. Ama içlerinde en önemli ve en çok ses getireni Speedo ile yaptığı anlaşma oldu.
    Dünyaca ünlü Michael phelps sponsor olarak Speedo’yu kullanıyor. 1914’de Avustralya’nın Sydney şehrinde kurulan ve tasarladığı mayo,gözlük ve daha birçok spor ürünü ile sporculara kazandırdığı sürat ve cesaretle ” Speed on in your Speedos( Speedo’ların ile hızlan) sloganına hakkını veren Speedo markası harikalar yaratmaya devam ediyor.

    Speedo-yuzucu-markasi

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN