• Doğru Pilates İçin Doğru Malzeme Kullanın ( Sportica, Avessa)

  • DOĞRU PİLATES İÇİN DOĞRU MALZEME KULLANIN ( SPORTİCA, AVESSA)

    Pilates, bazı kişilere göre kolay bir spor gibi görünse de aslında zor bir spordur. Tüm kasların çalıştığı pilates dikkat gerektiren bir spor. Herhangi bir rahatsızlık ve sorun yaşamamak için pilates yaparken son derece dikkatli olmalısınız. Doğru teknikler ve hareketler doğrultusunda yapacağınız pilates, sakatlanmamanızı sağlayacak. Ayrıca olması gerektiği şekli ile yapıldığı zaman gerçek etkiyi göreceksiniz. Unutmayın ki pilates kilo verdirmez.

    avessa-pilates
    Vücudunuzu sıkılaştırır, yağlarınızı yakar ve sıkı bir vücudunuz olur. Toparlanan vücudunuz ile bambaşka bir görünüme sahip olursunuz. Fiziğinizi ve duruşunuzu değiştiren pilates ile kusursuz ve hayalinizdeki fiziğe ulaşabilirsiniz. Bunun için önemli nokta doğru hareketler, doğru şekilde gerçekleşen aktiviteler ve tabi ki de doğru malzemeler. Doğru pilates için doğru malzemeler kullanın. Pilates için kullanacağınız malzemelerin kalitesine özen gösterin. Piyasada bulunan sahte ürünler kullanmayın. Orijinal pilates malzemeleri ile sporunuzu yapın. Sportica, avessa gibi markalar sizlere doğru pilates malzemelerini sunuyor. Bu malzemeleri temin etmeniz halinde evinizde pilates yapabilirsiniz.

    sportica-mat

    Pilates hareketlerini yavaş ve kontrollü yapın. Eğer bir uzman sporcu eşliğinde değil de evde yapacaksanız; doğru malzemeler kullanın. Sportica ve Avessa’dan alacağınız pilates malzemeleri ile evinizde pilates yaparken, dikkatli olun. Doğru malzeme kullanımı son derece önemli fakat evde pilatesi doğru bir şekilde yapıyor olmanız daha da önemli. Hareketleri yavaş tempoda yapın. Çalıştırdığınız bölgedeki kaslarınızı sıkın ve hareketi, burundan nefes alıp ağızdan vererek bitirin. Nefes pilateste önemlidir. Kurallı nefes alışverişi ile bu sporu yapmalısınız. Tüm bunlar doğrultusunda evinizde pilates yapmak istiyorsanız, önemli detaylara dikkat edin. Doğru pilates için doğru malzemeler kullanın ki harika fiziğe kavuşun. Bu malzemeleri kolaylıkla temin edebilirsiniz. Sportica ve Avessa’nın internet siteleri üzerinden alabileceğiniz bu malzemeleri, spor ürünleri satan mağazalarda da kolaylıkla bulabilirsiniz.

    avessa-pilates-topu

    Satın alacağınız pilates malzemeleri sağlam ve güvenilirdir. Sportica ve Avessa bu konuda lider markaların arasındadır. Doğru pilates için doğru malzemeler kullanın. Unutmayın ki pilates hafife alınacak, basit bir spor değildir. Yaparken dikkat etmeniz gerektiği gibi, malzemelere de dikkat etmelisiniz. Her bütçeye uygun pilates malzemelerini satın alarak sporunuzu yapın. Bu sayede formda ve hayalinizdeki vücuda sahip olun. Pilates ile vücudunuzdaki değişimi herkes fark edecek. Aynı zamanda pilates duruşunuzu da değiştirecek. Bambaşka bir görünüme sahip olmak için uzun ve yorucu tempolu sporlar yapmanıza gerek yok. Pilates ile bu mümkün. Fakat bu noktada pilatesi hafife almamak lazım. Ciddi sakatlıklara ve rahatsızlıklara yol açabilen yanlış pilates hareketleri yüzünden sağlık sorunları yaşamayın. Pilatese başlarken temin edeceğiniz doğru malzemelerin yanı sıra, pilates dvd si almanızı öneririz. Ya da internet üzerinden izleyeceğiniz doğru videolar ile de doğru hareketleri öğrenebilirsiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN