• Doğaya Meydan Okumak İsteyenlerin Tercihi Clorts

  • Doğaya meydan okumak isteyenlerin seçimi Clorts en iyi ürünleri ile açık hava sporlarında yanınızda. İddialı bir açık hava sporları ayakkabı markası olan Clorts, doğaya karşı hem koruyucu hem meydan okuyucu ayakkabıları ile açık hava sporları ile uğraşanları yarı yolda bırakmıyor. Bir ayakkabıdan beklenen her şeyi fazlasıyla sağlayan Clorts, neredeyse her açık hava sporuna yönelik farklı modeldeki ayakkabılarını geniş bir ürün yelpazesinde sunuyor.

    clorts-modelleri

    Farklı açık hava sporlarına yönelik, sporcuların en yüksek verimini göstermesini sağlayacak ürünlerinin pek çok görsel seçeneği de mevcut. Renkli ayakkabıları, günlük ayakkabı olarak da kullanılabilen kaliteli ürünleri ve doğanın bütün koşullarına hazır teknolojisi ile vazgeçilemeyen açık hava sporu ayakkabı markalarından biridir.

    clorks-ayakabi-modelleri-2016

    Açık hava sporlarının vazgeçilmezi

    Doğaya meydan okumak isteyenlerin seçimi Clorts ayakkabıları doğa koşulları ve sporcuların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladığı için açık hava sporlarında vazgeçilmez markalardan biri haline gelir. Farklı doğa zeminlerine yönelik taban tasarımları hem en iyi zemin tutuşunu hem en rahat hareketi sağlar. En kaliteli malzemeler ve son teknoloji ile üretilen Clorts ayakkabıları işlevsel olarak tasarlanırken, kullanım kolaylığı da düşünülür.

    clorts-modellerinde-one-cikanlar

    Kaliteli özel ayakkabı malzemelerinin hareketi zorlaştırmayacak ve efor harcatmayacak derecede hafif olması, Clorts ayakkabıları daha da işlevsel yapar. Ayakkabıların dış yüzeyi ve tabanının işlevselliği dinamik tasarımlar ile birleştirilir. Sonuç olarak dinamik ve işlevsel tasarımı ile sporcuları hayal kırıklığına uğratmayacak ayakkabılar ortaya çıkar.

    doga-sevenler-icin-clorts

    Farklı hava koşullarına yönelik farklı ayakkabılar

    Clorts ayakkabı modelleri tek bir hava koşulu ve tek bir açık hava sporuna yönelik olarak değil, pek çok hava koşuluna yönelik farklı ayakkabılar ile pek çok doğa sporu ve pek çok koşulda rahatlık sağlıyor ve güven veriyor. Sıcak havalarda ayağı dış etmenlere karşı korurken, ayakların aşırı ısınmasını ve terlemesini engelleyecek tasarımları ve soğuk havalar için ayakları soğuk havanın yıpratıcı etkisinden ya da ıslanmaktan koruyan ayakkabıları sporcuların her türlü hava koşulunda rahatlıkla yola devam etmesini sağlar.

    clorts-modelleri-2016

    Her türlü ayakkabı modelinde ise ayakkabıların temel sorunu havasızlığın önüne geçilecek şekilde hem ergonomik hem de mikroskobik delikli kumaşları ile havadar ayakkabılar kullanıcılarına sunulmaktadır.

    clorts-ayakkabi-modelleri

    Yüksek konfor ve yüksek verim

    Doğaya meydan okumak isteyenlerin seçimi Clorts kullanıcılarına onları yarı yolda bırakmayacak ayakkabılar sunar. Konforlu ayakkabılarını en iyi şekilde tasarlayarak açık hava sporcularının her alanda en iyi verimini gösterecekleri ayakkabıları hazırlar. Ayakkabıların iç konforu kadar dış dinamiğine de önem veren Clorts bu sayede taşıması kolay ve performansı yüksek ayakkabılar üretir.

    clorts-yaz-ayakkabi-modelleri

    Hafifliğinden ve kullanış kolaylığından hiçbir şey kaybetmeden ayakların sağlığını da düşünerek uygun teknoloji ve kumaşları kullanır. Yürüyüş, tırmanış ve bisiklet gibi her türlü açık hava sporu aktivitesine uygun ayakkabılar hem ayaklar için sağlıklı hem sporcular için kullanışlı ayakkabılardır.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN