• Denemekten Pişman Olmayacağınız 7 Kombin

  • Her sezon yüzlerce farklı model farklı mevsim özellikleriyle beraber kullanıcılarıyla buluşuyor. Genel olarak yaygın kullanılan trend modeller herkese uymayabiliyor. Bazen bir önceki sezonun etkisi yeni sezon da dâhil uzun bir süre boyunca devam edebiliyor. 2016 yılı kıyafet modası da yepyeni ve farklı kombinlerle kullanıcılarıyla çoktan buluştu. İlkbahar yaz sezonu beklenen şık tasarımlar sergilendi ve alıcılarını bekliyor. Bununla beraber, ister günlük hayatta ister şık bir davette giyebileceğiniz ve denemekten pişman olmayacağınız 7 kombin önerisinin bazıları şöyle…

    Marsala Elbise Ve Gümüş Rengi Ayakkabı

    Geçen seneden beri çoğu kişi tarafından büyük beğeni toplayan marsala elbiseler bu sezon bahar ve yaz aylarında yine ön planda durmaya devam ediyor. Özel davetlerde, yaza özel programlarda kullanabileceğiniz tek parça ve dekolteli birbirinden farklı modeller gecenizi süsleyecek nitelikte.

    marsala-elbise

    Elbise Ve Gümüş Rengi Ayakkabı

    Geçen seneden beri çoğu kişi tarafından büyük beğeni toplayan elbiseler bu sezon bahar ve yaz aylarında yine ön planda durmaya devam ediyor. Özel davetlerde, yaza özel programlarda kullanabileceğiniz tek parça ve dekolteli birbirinden farklı modeller gecenizi süsleyecek nitelikte.

    elbise-ve-gumus-ayakkabi

    Elbise Diz Üstü Çizme Kombin

    Sokak modasında çok sık kullanılan bir diğer kombin önerisi Levis, Calvin Klein, Tommy Hilfiger gibi diz üstü çizmeler ve elbiseler. Elbise ve dizüstü çizme kombini sokak modasında ve akşam arkadaş yemeklerinde oldukça sık tercih ediliyor.

    tommy-hilfiger-cizme

    Mini Etek Çorap Çizme Kombin

    Çorap çizmeler estetik açıdan en çok beğeni toplayan çizme modellerinden. Mini etekle kullanıldığında mükemmel bir uyum sağlıyor.

    Spor Ayakkabı Tayt Ve Kazak Kombin

    Rahatlık ve şıklığından taviz vermeyenler için spor ayakkabı ve tayt-kazak kombini mükemmel bir uyum yaratıyor.Farklı renk uzun kazaklarla koyu renk taytlarınızı yine istediğiniz renkte spor ayakkabılarla kombin yapabilirsiniz.İsteğe göre kış aylarında bere ve eldivenlerle zenginleştirebilirsiniz.

    tayt-kazak-kombin

    Topuklu Ayakkabı Jean Ve Blazer Ceket Kombin

    Sokak modasında sık kullanılan bir kombin. Jean ve blazer ceket, topuklu ayakkabılarla son derece şık bir görünüm veriyor.

    blazer-ceket

    Gece İçin Kolları Tüylü Abiye

    Özel davetler için tüylü abiyeler bu sene ön plana çıkan modellerden. Klasik abiye giyim tarzını sevenler için tüllü çok sayıda değişik model bulunuyor.

    Kırmızı Renk Sevenler İçin…

    Kış aylarında canlı bir görünüm isteyenler için kırmızı tonlarda elbise ve ayakkabı kombini yapabilirsiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN