• Converse ve Jean Modası

  • Dünyaca ünlü Converse markası, 20. Yüzyılın başında kurulmuştur. Nike markasının alt markası olmak ile birlikte, spor ayakkabı sektöründe fazla miktarda ses getirmiştir. Ürünlerin kalitesi çok iyidir ve kullanışlılık düzeyi de bir o kadar yüksektir. Converse ve jean modası ise yılların eskitemediği kombin çeşitlerinden biri olmuştur.  Kuruluşunu Marquis M. Converse adlı girişimci ve sektörden biri olan kişi yapmıştır. Yıllar boyu ününü artırmış ve çok sayıda ülkeye ürün satışı yapan bir marka haline gelmiştir. All Star damgası, markanın simgesi niteliğindedir. Yıllar sonra 1923’te Taylor’un imzası da koyularak markanın albenisi arttı. 

    jean-modasi

    Converse jean modasına uyan ünlüler

    Ünlülerin çokça rağbet gösterdiği Converse ayakkabı markası, oldukça popülerdir. Converse ve jean modası, 7’den 70’e herkesin kullanımına uygundur. Michael Jordan, Kurt Cobain, Jason Williams, Andre Miller ve Chiris Qunin Converse giymiş olan ünlüler arasında yer alır.

    converse-jean-uyumu

    İlkbahar sezonunun vazgeçilmezlerinden bir kombin

    Jean ve Converse ayakkabının bir araya gelmesi ile oluşan kombin, bahar aylarında sık yapılır. Kış aylarında çok tercih edilmeyen bu ayakkabı çeşidi, yaz aylarında yine jean, şort ve etekler ile kombin yapılır. Jean ve Converse ayakkabılar, baharın cıvıl cıvıl renkleri ile bir araya geldiğinde çok hoş görünümler ortaya çıkar.

    jean-converse-uyumu

    Yeni tasarımlar

    Zaman zaman gençlerin de etkisi ile yeni tasarımlara imza atan bir markadır. Özellikle 2010 yılında genç yeteneklerin etkisi ile popüler olan yeni tasarımlar oluşturulmuştur. 2008 yılında 100. Yılı kutlanmış olan bu efsane marka, yıllar ilerledikçe çapını genişletir. Yeni ve farklı ürünler ile karşımızda olacak olan Converse, en çok jean ile kullanılır. Bu ürünü şort ve tek türleri takip eder. Kot elbiseler ile kullanımı da sık görülür.

    converse-jean-modeasi

    Converse ayakkabılarda kullanılan malzemeler

    Jean ile uyum içinde kullanılan Converse ayakkabılarda kauçuk taban sık kullanılır. Uygun ağırlıkta olan ürünlerdir ve Kanvas malzeme kullanımı da yaygındır. 375 gr ideal ağırlıklardan bir tanesi olmak üzere, topuk boyu da 3 cm olarak tercih edilir.

    converse-jean-modasi

    Nerelerde kullanılır?

    Nike spor markasının alt grubu olan Converse ayakkabı modelleri ve jean birden fazla mekanda kullanılır. Günlük kullanım için çok idealdir. Bunun yanı sıra okul için de çok tercih edilir. Kuralların uygun olduğu ofis ortamları için tercih edildiği de görülür. Converse ve jean modası, sokak modasının en popüler ikilileri arasında yer alır.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN