• Blazer Ceket ve Ayakkabı Kombini

  • Erkek Giyiminde Son Trend

    Erkek modası son dönemde coşmuş durumda. Artık bakımlı erkekler spor ve klasik giyimi iş dünyasına taşıyan yakışıklı beyler mevcut etrafımızda. Bizde bu beyleri elbette çok hoş bulmaktayız. Klasik giyim ve spor ayakkabıyı bir arada kullanmak cidden farklı bir ortaya çıkarıyor. Bunun artık örneğini çok çok fazla görmeye başladık eskiden garip gelen bu tarz şimdilerde moda dünyasında çok benimsendi.

    klasik-erkek-ayakkabisi

    Yukarıda çok farklı birkaç kombin görmekteyiz. Buradaki kombinlerde klasik giyimle converse ayakkabılar kombinlenmiş ve cidden çok şahane bir görüntü ortaya çıkmış. Blazer ceket ile birleştirilen converse ayakkabı kombini cidden farklılık yaratan bir kombin oluşturmuş durumda. Erkekler de şıklık yolunda farklı adımları artık keşfetti.

    İşte güzel klasik giyim ve spor ayakkabı kombinelerinden ikisi daha benim de favorim olan bu iki model blazer ceket ve fred perry ayakkabı ile taçlandırılmış. Bir erkeğin çekici şıklığını oluşturan bu kombin gerçekten büyüleyici bir tarz oluşturmuş.

    blazer-ceket-modasi

    Blazer ceket ve spor ayakkabı kombinini birçok ünlü tercih etmekte bunlardan biri de şıklığı ile her zaman erkek modasının öncüsü olan Kenan Doğulu. Kenan sahne de bu kombini kullanarak üzerine bir de tatlı mı tatlı şapka ekleyerek gerçekten farklı bir şıklık yaratmış. Kendince yarattığı bu tarz ile moda da bir numara olmaya aday olan Kenan Doğulu’yu bu kombinle takip etmelisiniz.

    blazer-ceket-ve-ayakkabi-kombini

    Klasik giyim ve spor ayakkabı kombinler son zamanların gerçekten en şık tercihleri arasında sizlerde böyle tercihler yaparak şıklık konusunda ustalaşabilirsiniz. Hem yakışıklı hem şık hem de trend biri olmak tabii ki sizlerin elinde. Günümüzün en çok tercih edilen blazer ceket modelleri arasından en şık olanlarını sizlerde tercih edebilirsiniz. Blazer ceketler günümüzün en moda kıyafetlerinden biri. Özellikle erkeklerin severek giydiği ve kendilerine yakıştırdığı blazer ceketler; klasik, spor ve casual tipleri ile gündelik hayatın her alanında kullanılabiliyor.

    blazer-ceket-kombini

    Giyimine özen gösteren beyler için derlediğimiz blazer ceket modelleri, pek çok şekilde kombinlenebiliyor. İster spor bir ayakkabı converse tarzında ya da fredd perry modeli ayakkabılar ile bu şıklığı yakalayabilmek mümkün. Sizlerle birkaç farklı kombin paylaşıp sizlere fikir vermek istiyorum. Bu tercihler şıklık konusunda sizleri bir adım öne çıkaracak.

    Bu modeli en çok kullananlardan biri elbette ki Kenan doğulu gerçekten şıklık konusunda ustalaşmış olan bu sanatçı bu kombini bütünleştirmiş durumda. Klasik bir şıklık yaratan bu kombin sizlere de çok yakışacaktır.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN