• Austin Reed’den Göz Alıcı 5 Gömlek Önerisi

  • Tüm Bakışların üzerinizde olmasına ne dersiniz?

    Gömlek insan hayatının çok eski günlerine kadar dayanan rahatlığı ve şıklığıyla insanoğlunun her daim tercih ettiği bir kıyafet olarak karşımıza çıkmaktadır. Eski Mısırlılardan bu yana kullanılan gömleğin bu denli tercih edilmesi elbette ki gömleğin verdiği rahatlık ve şıklık ve kullanım kolaylığı demekti.

    austin-reed-beyaz-yaka-mavi-gomlek
    Gömlek, Avrupa’da atasözü ve deyimlere de yüzyıllarca konu olmuştur. Fransa’da yeni doğan erkek çocuklar, babalarının üstünden çıkardıkları gömleğe sarılırdı. İtalya’da, erkek aşık olduğu kıza sevgisini belirtmek için kapı eşiğine gizlice gömleğini bırakırdı. Fakat üzülerek söylüyorum Austin Reed’den göz alıcı 5 gömlek önerisini gördükten sonra ne kadar aşık olursanız olun bu gömlekleri hiçbir kapı eşiğine bırakmaya kıyamayacağınıza emin olabilirsiniz.

    austin-reed-lacivert-kareli-gomlek

    Austinreed de bu tarihin gelişmesine çok büyük katkılar sağlamış, gömleğin bu hale gelmesi için emek harcamış ve kişiye özel kıyafet dikimi ile başlamış. Bu ürünleri denediğinizde kendinizi gerçekten çok özel hissedeceksiniz.

    austin-reed-gomlek

    İşte biz de karşınıza Austin Reed’den göz alıcı 5 gömlek önerisi ile çıkıyoruz. Her biri birbirinden güzel göz kamaştırıcı gömleklerle farkınızı ortaya koyacaksınız.  İngiliz modasının efsanesi olan Austinreed markası zaten Avrupa erkeğinin vazgeçilmez markalarından biri olmayı çoktan hak etmiştir. Bu denli şık rahat ve kaliteli gömlekler artık bizim de hakkımız diye düşünerek size gözlerinizi kamaştıracak 5 ürün önerisi ile karşınızdayız.İncelerken ürünlerin sizi nasıl da sarıp sarmaladığını içine çektiğini ve dayanılmaz göz alıcılığına teslim olduğunuzu hissedeceksiniz.

    austin-reed-kareli-gomlek

     Yüz yılı aşkın tarihçesi ile gömleğin geldiği şu halin aslında şekillendiricilerinden olan austinreed kraliyet ailesi mensuplarına vermiş olduğu ürünler ile en iyilerine layık olduğunu çoktan kanıtlamış durumda Kalıpların vücuda oturması şıklığı ile ön planda olan austinreed ülkemize gelir gelmez de insanların ilgi odağı oldu.

    austin-reed-pembe-gomlek

    Tasarımlarında ise birçok Türk tasarımcının izlerini görmek mümkün aslında önerdiğimiz gömleklerde şunu düşünebiliriz .Kusursuz kalite, başarılı bir tarihçe, kraliyet ailesinin en çok tercih ettiği marka ve içimizden birilerinin de elinin değmesiyle bizim olmuş muhtşem ürünler için yapmanız gereken sadece ama sadece önerilerimize bir göz atmak

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN