• Hem Rahat Hem Güzel Ayakkabı Superga

  • Hepimizin bildiği gibi kadınların hiçbir zaman vazgeçemedikleri aşkları ayakkabılarıdır. Topuklu, babet, sandalet, spor gibi birçok türü olan bayan ayakkabılarının hiç şüphesiz ki en kullanışlı olanları açık ara farkla spor ayakkabılardır. Kullanışı, muhafaza edilmesi, yer kaplamaması, spor veya klasik her kombinin altına uyması ve en önemlisi rahat olması, bayanları spor ayakkabılara iten önemli etkenlerdir. Tüm bunların yanı sıra, bayanlar için bir diğer önemli özellik ise daha uygun fiyata kaliteli, renk seçenekleri bol olan ayakkabılar almak. Her renk kıyafetin altına o kombine uygun renkte bir ayakkabı giymek her kadının isteği ve hayalidir. İşte bu konuda da eskilerin “bez” olarak adlandırdığı keten spor ayakkabılar devreye giriyor. Bu özellikleri göz önüne alınca da akla 2000’li yılların başından beri revaçta olan ve gençlerin gözdesi haline gelmiş Superga ayakkabılar geliyor.

     

    superga-kombin-ayakkabi-2016

     

    Bir İtalyan firmasının ürünü olan hem rahat hem tarz ayakkabı Superga ilk olarak 1911 yılında hayata geçmiş. 1951 kullanıcılarına salaş görünümün şıklıkla nasıl birleşebileceğini gösteriyor. Her cebe uygun olan bu ayakkabılar genellikle öğrencilerin tercihi olarak biliniyor. Okul formalarının altında bile harika duran bu spor ayakkabıları genç yaşlı demeden birçok kişi kullanıyor. Son yıllarda erkeklerinle sıklıkla tercih ettiği Superga’ların çok sayıda çeşidi mevcut bulunmaktadır. Desenli, parıltılı, düz gibi birçok seçeneği olan bu ayakkabıların en çok kullanılanları hiç şüphesiz ki bordo ve yeşil renkte olanlarıdır. Kot pantolon, şort, etek, tulum, tayt ve hatta eşofman altında bile şık duran bu ayakkabılara ulaşım dünyanın birçok kıtasında oldukça çok kolay.

    Hem rahat hem tarz ayakkabı Superga Hollywood yıldızlarının da oldukça fazla tercih etmesi sonucunda uzun yıllar sonrasında adını bir kez daha duyurdu ve eskisine göre çok daha fazla yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Altına ne yazık ki babet giyemediğimiz bootcut pantolonlarla bile güzel gözüken bu şık spor ayakkabılar, her karakterden insanın kendi tarzını yansıtmalarına yardımcı oluyor. Bayanlar tarafından kurtarıcı bir ayakkabı olarak adlandırılan bu ayakkabılara ulaşım hem ülkemizdeki merkez mağazalarından hem de online satış adreslerinden olduğu için ilgi daha da artıyor. Ortopedik bir yapısı olan Superga’yı yalın ayak kullanan insanların koku yapmadığını öne süren görüşleri ile ilgi iki katına çıkıyor.

    superga-kombin-ayakkabi-modeller-2016

    Normal bir v yaka beyaz basic bir t-shirt ve boyfriend pantolon ile olan bohemliğinizi hem rahat hem tarz günlük ayakkabı Superga ile daha şık, daha rahat kılabilirsiniz. Kullanan 10 insandan 9’unun memnun kaldığı bu ürün her parçaya uyum sağladığı gibi uzun bir kullanım süresi tanıyor. Kullandıkça ayağınızın alışacağı bu ayakkabılar size hayatınızda büyük kolaylık sağlıyor. Yürüyüşe, gezmeye, alışverişe vs. aklınıza gelebilecek her yere giderken kullanınca büyük bir rahatlık yakalayacağınız bu ayakkabı ile artık topuk ağrılarınız geride kalacak.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN