• Wilson: Tenis Sporunun Bir Numaralı Markası

  • Başarılı bir tenisçi için çok çalışmak kadar tenis ürünleri de önemlidir. Çünkü başarının %50’sini oluşturan çok çalışma kısmı, iyi ekipmanlar olmadan gerçekleşemez. Kaliteli ürünlerle çalışmayan bir sporcu, başarıya ulaşamamasının yanısıra kendini de sakatlayarak sağlığını ve tüm kariyerini riske atabilir.  Tenis sporuyla uğraşan ve kaliteyi arayan her sporcu dünyaca ünlü Wilson markasını bilir ve hepsi de bu markanın sadık kullanıcısıdır.

    wilson-tenis-topu-ve-raket

    Wilson Markasının Tarihçesi:

    Wilson markası, aslında bir mezbahadan çıkan hayvansal yan ürünlerin değerlendirilmesi için 1913 yılında kurulmuş bir firmanın köklerine dayanır. Et paketleme şirketi olarak farklı isimlerde ticari hayatına başlayan ve tenis raketi teli, keman teli ve cerrahi ip gibi ürünler üreten şirket 1915 yılında Wilson adına kavuşur. Günümüzde Wilson Sporting Goods adı altında Chicago, Ikkinois merkezli bir spor ekipmanları üreticisidir. Finlandiya menşeili Amer Sports firmasının da ortağı olan Wilson firmasının ürünleri arasında badminton, voleybol, beyzbol, basketbol, golf, raketbol, squash, futbol ve tenis ürünleri gibi ürünler yer almaktadır.

    wilson-tenis-malzemeleri

    Wilson Tenis Portföyü:

    Tenis raketleri: Üstün kalite tel yapısı sayesinde dayanıklı, sert servislerden etkilenmeyen raketler üreten Wilson, birçok tenis turnuvasında da üstün performansı sayesinde öne çıkmaktadır. Yıldız oyuncuların ilk tercihi olan Wilson markası, raket konusunda rakip tanımaz.

    Tenis topları: Uzun süre tiftiklenmeyen, her tür saha yapısına uygun kaliteli malzemeden üretilmiş bu toplar sayesinde kazanan taraf daima siz olacaksınız.

    wilson-tenis-topu

    Kafa bandı: Kafa bantları sayesinde başarıyla aranıza ne ter damlaları ne de saçlarınız giremeyecek.

    Grips: Raketin tutuşunu arttırmak için kullanılan gripler, performansınızı da arttıracak.

    Wilson ürünlerini çeşitli renklerde, kullanıcıların beğenisine hitap edecek şekilde üretmektedir. Tüm ürünlerde aynı kalite değerleri yakalanır. Ürünlerin performans testleri ve diğer kalite kontrol testleri büyük bir titizlikle gerçekleştirilir. Kaliteli ürün sıfatı kolay kazanılan bir ifade değildir, bu ifade Wilson firmasının yıllar içerisinde verdiği özenli hizmet sayesinde kazandığı bir onur belgesidir. 

    wilson-raket

    Wilson Markalı Ürünlere Nasıl Ulaşacaksınız?

    Bu sorunuzun cevabını ve daha fazlasını Maxi Outlet’te bulabilirsiniz! Geniş ürün portföyü, hızlı hizmeti ve uygun fiyatlarıyla Maxi Outlet tenis ürünleri konusunda kaliteye açılan kapınız olacak. Güvenilir bir firmadan, gerçek ve orijinal ürünlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Maxi Outlet sayesinde Wilson markalı tenis ürünleri ve daha fazlası ayağınıza kadar gelecek. Tüm bu markalara artık güvenle ulaşabilir ve kaliteli ürünlere uygun fiyatlar ödeyerek sahip olabilirsiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN