• Spora Uygun 10 Kıyafet Önerisi

  •  SPOR YAPMAK İÇİN

    Spor yaparken rahat olmak, giydiğimiz şeyde rahat hareket etmek isteriz. Bu rahatlık hem vücut rahatlığı hem de spor yaparken terleyip hasta olmamak için de buna dikkat ederek giyinmeliyiz. Her sporu yaparken aynı kıyafetler giyilmez. Her sporda giyim farklıdır. Farklı spor dallarında spora uygun 10 kıyafet önerisi şu şekildedir;

    new-balance-tayt-modelleri

    1-Basketbol: Basketbol oynarken rahat hareketler yapabilmek için geniş bir atlet veya tişört giyilmelidir. Bu tişörtler ise hummel markasında bulunmaktadır.  Altımıza da yine bol şortlar giyilmelidir. Eğer kış ve şort giyemiyorsanız yine bol olmak şartıyla eşofman altı giyilebilir. Basketbol oynarken ayakkabının içine mutlaka ayakkabıdan çok daha uzun çorap giyilmelidir ki sürtünmelere ve darbelere karşı sizi korur. Ayakkabı olarak da dikkat edilmesi gereken şey ayağınıza tam olarak oturmasıdır.

    2-Fitness: Özellikle bayanlar fitness yaparken büstiyer ve tayt tercih edebilirler. Taytlar özellikle Hummel ve New balance markalar tercih edilmelidir. Erkekler ise fitness yaparken pamuklu şortlar giymelidir. Pamuklu olmayan kumaşlar ise ter önlemeyeceği için tercih edilmemelidir.

    hummel-fitness-yapmak

    3-Futbol: Futbol oynarken tercih edilmesi gereken kısa kollu tişört ve bol bir şort giyilmelidir. Çünkü salaş şeylerle koşması ve hareketler yapması daha kolaydır.

    4-Beyzbol: Beyzbol oynarken de rahat bir tayt veya dar bir şort giyilmelidir. Daha rahat ve daha sağlıklı beyzbol oynamak için rahat giyilmelidir.

    5-Tenis: Genelde tenis oynarken beyaz renk tercih edilir. Hem erkekler hem de bayanlar şort giyseler de bayanlar bazen spor etek giyebilirler. Üstlerine de sporcu atleti veya dar uzun tişört tercih ederler bunun nedeni etek giydiklerinde kötü bir görünüm oluşmamasıdır.

    tenis-raketi

    6-Sörf: Sörf yaparken şort giymek en iyisidir. Bu şort dizin biraz altında olması sizin daha rahat hareket edebilmenizi sağlayacaktır. Sörf yaparken güneş gözlüğü takmayı unutmamalısınız. Yoksa güneş gözünüze girebilir.

    7-Paten: Paten yaparken bacak hareketlerini daha rahat yapabilmek için tayt veya şortlar tercih edilir.

    8-Pilates: Pilates yaparken eşofman altı veya tayt tercih edilmelidir. Fermuar ve düğme gibi aksesuarlar olmamasına özen göstermeliyiz. Temiz çorap ve ya çorapsız çıplak ayakla yapılması tercih edilmelidir.

    pilats-yapmak

    9-Kayak: Kayak yaparken öncelikle sizi sıcak tutacak şeyler giymeyi tercih etmelisiniz. Boğazlı kazak, şişme mont ve mutlaka bere takmalısınız. Eğer ilk kez kayak yapacaksanız gözünüze de kayak gözlüğü takmanızı öneririz. Roxy marka gözlükler seçenekleri ile sitemizde de bulunmaktadır.

    10-Koşu: Koşu yaparken sentetik giysiler giymeye özen göstermelisiniz. Çünkü koşarken hava nasıl olursa olsun vücut terleyecektir. Sentetik giysiler terin vücuda yapışmasını engeller. Hava koşuluna göre yaz ise şort ve tişört kış ise eşofmanlar giyilmelidir. Mutlaka ayakkabı olarak da koşu ayakkabısı tercih etmelisiniz.

    new-balance-kosu

    Yukarıda spora uygun 10 kıyafet önerisi verilmiştir. Sizde bu önerilerle hangi sporda nasıl giyilmesi gerektiğini görmüş bulunmaktasınız. Sizde hangi sporda nasıl giyilmesi gerektiğini merak ediyorsanız spora uygun 10 kıyafet önerisi ‘ ne bakarak karar verebilirsiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN