• Spor Eşyalarınızla Hummel Farkını Yaşayın

  •  

    Günlük hayatınız o kadar hızlı geçiyor ki sürekli koşturma, bir şeylere yetişme çabası içinde oluyorsunuz. Günlük koşuşturmanın ardından eve gelince artık rahat edebileceğiniz giyimler arıyorsunuz. Spor yapmak isteyip kendimize giyim tarzı oluşturamıyoruz. Ayakkabı yağımızı vurur, şortumuz, atletimiz ya tenimizi yakar ya da kötü koku verir.

    Artık sürekli insanları takip edip acaba en iyisi hangisi, en uygun olanı nedir? Bir sürü marka var ama acaba size uygun olanı hangisi? Ayakkabı terletiyor mu? Koku yapıyor mu? Sürekli bir tedirginlik içine girip o ayakkabı olmazsa diğerini alırım, olmadı şunu da deneyiyim sorularını kendinize sorar olursunuz. Bu sorular Hummel markasını keşfetmenize kadar sürecektir.

    hummel-spor-ayakkabi-modelleri

    Danimarka markası olup Almanya’da üretilen, her kişiye uygun ürün yelpazesi bulunan Hummel rahat giyim olarak günlük hayatınızda olması gereken bir marka. Siz kullanmak isteyen herkese kendileri için bir ürün bulma şansı sunan Hummel yeni ürünlerini siz kullanıcılarına sunmuş olup bunların içinde erkek, kadın, çocuk ayakkabıdan terlik, spor şortlarından spor atletlerine kadar birçok ürün ve çeşitli ren seçeneğini sunmaktadır.

    Dünya’da birçok ünlünün kullandığı Hummel kendini kendini kanıtlamış bir spor ürünleri markası olarak her kesime sunduğu rahatlık ve yeni dizayn ile dünyada her yerde bulunan mağazalar zincirinde sizlere tanıtarak satış şartlarını oluşturmaktadır. Bunun yanında Hummel kendi ürünleri için sponsor olup yeni sporculara imkanlar tanımaktadır.

    hummul-ayakkabi

     

    En eski spor giyim markası olan Hummel, ayakkabıdan üst giyime kadar sizlere çeşitli ve rengarenk görsel show sunuyor. Hummel markasının kurucusu olan Albert Messmer, ilk ürününü seyrettiği bir futbol müsabakasında kaygan bir zeminde oynayan oyuncuların kaygan zeminde sürekli kayarak düşmesi üzerine ilk kramponlu futbol ayakkabısı üretmeye başlamış olup, daha sonraları da diğer ürünlerini spor hayatınıza kattı. Şirket şimdilerde her geçen gün aktif spor ürünlerini siz kullanıcılar için devamlı yenileyerek spor dünyasına sunmaktadır.

    İstediğiniz renk seçeneği ile Retro t-shirt’leri ile hem spor modası ve rahatlığını bulacaksınız. Hummel kendine özgü şık tasarımları ile daha çok gençlerin ilgisini çekse de her yaşa hitap etmektedir. Aldığınız herhangi bir üründe yakan zaman içinde yıpranmış olma ihtimali ile karşılaşmazsınız.

    Pantolon gibi duran eşofman altları ile spor giyime yenilik getirmiştir. Renkli tasarımları ile yeni modelleri kalitesini ve tarzını konuşturacak olan Hummel spor giyim severleri, rahatına düşkün sizleri bekliyor.

    2010 yılında Türk pazarına gire Hummel, milli takım formaları da üreten bir markadır. Birçok ünlünün kullandığı markanın ürünlerinin büyük bir kısmını Eşofman ve t-shirtler oluşturur.

    Son günlerde revaçta olan eskiye dönüş modasını kendine özgü bir şekilde tasarlayan Hummel artık spor giyim severlere daha rahat ulaşabilme imkanlarını sağlıyor.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN