• Speedo Terlikler İle Tarzınızı Bir Adım Daha Arttırın

  • Suyu seven ve yüzme sporu ile uğraşan herkesin bu sporda en önemli aksesuarları mayo, gözlük ve terliktir. Yaz aylarının gelmesi ile tatile çıkacak olanlar bavullarını hem rahat hem de canlı renklerden olan yüzme ürünleri ile donatmak ister. İşte tam bu sırada renk seçenekleri ile çeşitlilik sunan bunan yanında hem sağlıklı hem de rahat hareket etmenizi sağlayan yüzme sporu odaklı marka olan Speedo gelmektedir.

    speedo-sahil-terlikleri

    1914 yılında Avustralya’da kurulan Speedo yüzme kıyafetleri ve aksesuarları üzerine üretim yapan bir markadır. 1910 yılında Avustralya’ya göç eden Alexander Macrae tarafından yüzmenin bir spor dalı olarak kabul edildiği yıllarda piyasaya sürdüğü ürünleri büyük rağbet görmeye başladı. Tanıttığı hareket özgürlüğü sağlayan kıyafet sloganları sayesinde bugünkü ismini alan Speedo, birçok olimpik yarışmada Avustralya takımının sponsoru oldu ve böylece dünya çapında tanındı. Speed On In Your Speedos sloganı ile yola çıkan Speedo her yeni çıkan ürünü ile yüzücülerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

    speedo-plaj-terligi

    Yaz aylarının gelmesi ile birlikte ister plajlarda isteseniz de günlük yaşantınızda Speedo’nun birbirinden kaliteli, şık ve oldukça rahat terliklerini kullanarak yaz aylarını iyi bir şekilde geçirebilirsiniz. Speedo terlikleri oldukça hafif olma özelliğine sahip olduğu için müşterileri tarafından beğeni kazanmıştır. Hafifliği ile plajdayken sanki ayağınızda yokmuş gibi rahat hareket etmenizi sağlar. Termoplastik üst bantları sayesinde konfor sağlayan terlikler tabandaki delikler sayesinde de hızlı bir şekilde kuruma sağlar. Tabanda bulunan kabartmaları sayesinde ıslak yüzeylerde tutunuşu kolaylıkla sağlar. Kavisli iç tabanı sayesinde ayağınızın anatomik sağlığı için tasarlanmıştır. Speedo’nun birçok farklı türde terlik modelleri bulunmaktadır. Köpük dış tabanı terlikleri suda rahatlıkla kullanmanızı sağlar. Ürünlerini yüksek performans için üreten Speedo, kaliteli ve estetik terlikleri sayesinde hem bayanların hem de erkeklerin ilgi odağı olmuştur. Özellikle sporcuların çok tercih ettiği Speedo terlikleri ister internetten kredi kartınızla isterseniz de satış mağazalarından kolaylıkla satın alarak kendinizi şımartabilirsiniz. Bayanlar Speedo’nun daha çok parmak arası terlik modellerini tercih etmektedir. Her ayak numarasına uygun unisex bu terlikleri mavi, pembe, siyah, bordo-siyah, mavi-siyah gibi renkleri bulunmaktadır. Güneş ışınlarına karşı dayanıklı olan bu terliklerin denize çıplak ayakla girmek istemeyenler için üretilmiş olan deniz ayakkabısı da çok tercih edilmektedir. Yaz tatilinizi güneşin altında rahat geçirmek için rahat kıyafetler önceliklidir. Bunları temin edeceğiniz markalar sınırlıdır. Tatilinizin kalitesiz ürünler ile yara içinde geçmesini istemezsiniz. Bu nedenle sağlığınıza ve konforunuza uygun olan Speedo terliklerini bavulunuzdan eksik etmeyin.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN