• Roxy’ den Spor Malzemeleri

  • SPORDA TERCİH ROXY

    1990 yılında piyasaya atılan Roxy,  Quiksilver’ın alt markası olup, dünyaca ünlü, kadın ve kız çocukları giyim markasıdır. Roxy’inin eğlenceli dünyasında yüzme, spor kıyafetleri, aksesuarlar, çantalar, terlikler,  fitness kıyafetleri, kar ve sörf kıyafetleri ve ekipmanları ve daha bir çok seçenekten oluşan ürün yelpazesi var. 

    roxy-kemer

     

    Kendine güvenen, doğal ve canlı renkleri ile hem şık, hem de yaptığınız sporda rahatça kullanabileceğiniz ürün seçenekleri ile spor giyimde aktif bir rol oynuyor. Yapılan spora uygun giyinmek, yaptığınız sporun kalitesini arttıracaktır. Spor kıyafetleri ise, giyenin enerjisini daha da artıracaktır. Roxy’nin koleksiyonu bu yüzden canlı ve renkli.

    roxy-spor-malzemeleri

    Roxy’nin Koleksiyonundan;

    Kayak en güzel kış sporudur. Doğru kıyafet seçimi çok önemlidir.  Kayak yaparken giyilmesi gerekenler: kask, kayak gözlüğü, yüz maskesi kayak montu, kayak pantolonu (salopet), termal çorap, termal içlik, kayak eldiveni. Roxy’nin kayak malzemeleri birbirinden renkli.

    roxy-kayak-malzemeleri

    Roxy mayo çeşitleri; Maya çeşitleri hem cesur hem renkli. Giyilen mayonun rengi ve deseni önemli olduğu kadar vücudunuzu sarış şekli de önemlidir. Roxy’nin vücudu saran ve rahat mayoları ile yüzerken bile şık ve güvende olacaksınız. Roxy, Sörf yapmayı sevenler için; rahat hareket edebilecekleri aynı zamanda tuzlu suya dayanıklı, esnek  şık modeller üretti. Roxy bu alanda gerçekten uzman.

    roxy-deniz-malzemeleri

    Kaykay sevenler için de kay kay seçenekleri birbirinden renkli.

    Fıtness yapanlar için kıyafetlerin hava alan kumaşlardan tercih edilmesi, iç çamaşırı olarak giyilen büstiyer tarzı giysilerin; terinizi hapsetmemesi ve mutlaka terlemeye izin vermesi gerekiyor. Giyilen tişörtlerin de aynı şekilde hava alan kumaştan olması  ve size rahat ettirecek olması önemlidir. Roxy ile hem şık hem de rahat olacaksınız.

    roxy-terlik

    Yaz aylarında kadınların vazgeçilmezi parmak arası terlikler, rahat ve dayanıklı modelleri ile ayağınızı süsleyecek. Roxy, 7- 14 yaş arası kız çocuklarına da hitap ediyor. Birbirinden şık modelleri ile Roxy’nin spora ve gündelik yaşama uygun kıyafetleri ile kedinizi özel ve güzel hissedeceksiniz.

    Spor kıyafeti Roxy’den alınır.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN