• Rahatına Düşkünler İçin 5 Spor Ürünü

  •  SPOR AYAKKABILARI

     Rahatına düşkünler için vazgeçilmez spor ürünleri arasında ilk akla gelen spor ayakkabılarıdır. Spor ayakkabılarını, giymek için spor yapmanız gerekmiyor. Günlük kıyafetiniz ile rahatlıkla kombine edebilirsiniz. Bayan, erkek, çocuk, her yaşa her zevke hitap eden birbirinden farklı model ve renkleri ile rahatına düşkün olanlar için ideal ayakkabılardır. Tabanının kalın ve rahat olması, ayak sağlığını korur. Yazın terletmeyen, kışın su geçirmeyen ve sıcak tutan modelleri ile dört mevsim kullanabileceğiniz, ayakkabılardır. Siyah, krem, lacivert renklerini, takım elbisenizle bile kombine edebilirsiniz. Çocuklar için fonksiyonel kullanıma sahip olması, hareket yeteneklerini arttırır. Rahat adımları, oyunlarına eğlence katar. Okul dönemlerinde, kıyafetlerine harika bir kombine oluşturur.

    SWEATSHİRTLER

     Sweatshirtler, 5 spor ürünü arasında yerini tüm sıcaklığı ile korur. Tek başına giyebileceğiniz sweatshirtlerinizi, soğuk havalarda içinize penye giyerek de takım oluşturabilirsiniz. Kotlarınız veya eşofman altı ile spor giyimin ayrıcalıklı görünümünü yaratabilirsiniz. Müthiş bir hava veren switshirtleri, istediğiniz model ve renkleri ile çok rahat kullanabilirsiniz. Kıyafet seçiminde çok düşündürmeyen pratik seçenek imkanı, sunar.

    sweet

    POLAR CEKETLER

     Polar ceketleri, Unisex olarak kullanabilirsiniz. Yani hem bayana hem de erkeğe hitap eder. Özellikle siyah renkleri ile her türlü kıyafetiniz ile kullanabilirsiniz. Beyaz tercihiniz ise ayrı bir cazibeli görünüm katar. Sonbahar ve kış dönemlerinde, hafifliği, sıcacık dokusu ve bedeni sarması ile rahatına düşkünlere özel spor ürünü olarak kullanabilirsiniz.

    polar

    TAYT PANTALONLAR

     Kaliteden ve rahatlıktan ödün vermeyenler için harika fırsatlar sunan tayt modelleri ile görünüşünüze bambaşka bir stil katın. İster spor yaparken kullanın, isterseniz kıyafetiniz ile kobineleyin. Özellikle de düz renk tercihi ile günlük veya iş kıyafeti olarak rahatlıkla kombine edebilirsiniz. Vücuduna uygun şekillenen taytlar, çekiciliğinizi ön planda tutar ve feminen görünüş sergiler. Konforu ile gardolaplarınızda, vazgeçilmez kıyafetler arasındadır, tayt modellerini, kışın uzun çizmeler ile kullanarak, tarz yaratabilirsiniz.

    hummel-tayt

    TİŞÖRT VE İÇLİKLER

    Tişörtler, yazın rahatlıkla giyilebilen veya spor kıyafetleri ile kombine edilebilen kıyafetlerdir. Kışın ise gömlek veya kazak içine giyerek, ayrı bir tarz yaratabilirsiniz. İçliklerde aynı şekilde sade tasarımı sayesinde, hem spor kıyafeti olarak hem de gömlek veya açık yakalı kazaklar ile çekici bir görüntü yaratabilirsiniz. Tişörtleri, eşofman üstünde spor kıyafeti olarak kombinelediğiniz gibi, klasik pantolonlarınız veya etekleriniz ile de ayrı bir stil yaratabilirsiniz. Ojeleriniz ile aynı renk seçtiğiniz tişört, karşıdan feminen bir görüntü yaratır, aynı zamanda gün boyu rahat etmenizi sağlar.

       Rahat giyim tarzını tercih edenlere özel bu 5 kıyafeti çok fonksiyonlu olarak kullanabileceksiniz. İster spor bir görüntü, ister klasik isterseniz hippi modası yaratın. İstediğiniz şekle giren 5 spor ürünü ile şıklığınızdan ve rahatınızdan asla ödün vermeyeceksiniz. Gardolabınızda eksik kalan kıyafetlerinizi tek bir yerden satın alarak, kaliteli ve rahat giyimi uygun fiyata, temin edebilirsiniz. Rahat giyimin ayrıcalıklarını, keşfedin.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN