• Quiksilver Renkli Cüzdanlarıyla Cebiniz Şenleniyor

  • Çoğu kişi cüzdan kullanmayı sevmez. Hatta cüzdan taşıma alışkanlığı yoktur. Hatırlıyorum 1980 li yıllarda cüzdan çok modaydı. Çıt-çıtlı ve rengarenk modellerde cüzdanlar vardı. Çocukluk dönemlerimizde o cüzdanlardan edinmek isterdik. Üzerine sevdiğimiz sanatçının çıkartma fotoğrafını yapıştırırdık. İçine kendi resmimiz koyardık. Belki hani olmaz ya olursa kağıt paraları yerleştirirdik. Öğrenci pasosu, kimliği falan derken büyümüş hissederdik. Büyümüş biri gibi hareket ederdik. Hatta minik kağıtlara yazılı notları koyardık içine. Belki de yazılmış bir mektubu katlayıp saklardık. Şimdiler de ise cüzdan taşımak kredi kartı taşımak demek. Kredi kartları için ise özel kartlıklar var. Oysa cüzdanlar hayatımızı sığdırdığımız minik ajandamızdır. Şimdilerde Quiksilver renkli cüzdanlar ile hayatımıza o eskiyi yeni modellerle geri getiriyor. Hayatımıza renk katan yeni cüzdan modelleri ceplerimizde oldukça sanırım herkesin cüzdan taşıma alışkanlığı yeniden geri gelecek.

    quiksilver-cuzdan-trendi-ve-modasi

                    Cüzdanlar tıpkı çantalar gibi tarzımızı ve yaşam kimliğimizi yansıtır. Çok farklı ve rengarenk modellerde cüzdanlar hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Üzerlerinde farklı tarzda ve tasarımda modeller mevcut. Renk seçenekleri oldukça fazla. Sanırım cebinizde para olmasa da hesap ödeme niyetiyle cüzdanınızı kasada çıkaracaksınız. Her halükarda cüzdan gösterme dürtüsü sizi sarabilir. Quiksilver renkli cüzdanlar oldukça kullanışlı. Çıt-çıtlı dediğimiz kullanışlı modellerin yanında deri ve klasik tarza yakın cüzdanlar da farklı karakterler ortaya koyuyor. Bukalemun tarzı modeller ile rengarenk cüzdanları şık ve kullanışlı. Cüzdan modelleri iş hayatınızda da rahatça cebinizde veya çantanızda taşınabilir. Artık dar pantolonlar ve tişörtler moda. Cüzdanlarınızı elinizde taşıyabilirsiniz. Malum cep telefonları da oldukça büyük artık. Cüzdanlarınızı telefonlarınızla birlikte elinizde tuttuğunuzda farklı bir tarz ve moda oluşturabilirsiniz. Gençlerin dikkatini çekebileceği gibi yoğun işlerde çalışan kişiler içinde farklı bir alternatif.

    quiksilver-cuzdan-modasi-ve-trendi

                    Quiksilver renkli cüzdanlar bazı modellerini inceledikçe aklıma hep doğa kampları ve dağcılık faaliyetleri gelir. Çünkü çoğu modelinde hayvan simgeleri ve doğa işaretleri görebilirsiniz. Bu cüzdan modelleri bana en çok hitap eden modeller olmuştur hep. Hayatı ne kadar özgür hissettiğini ve nasıl yaşadığınıza bağlıdır aslında her şey. Giydiğiniz ayakkabı, üzerinizdeki kıyafet, kullandığınız arabadan tutun oturduğunuz semt ve hatta ev bile artık tarzı yansıtmaya yönelik. Çünkü hayat herkesin farklı yaşayacağı ve farklı şeylerle mutlu olabileceği kadar geniş bir alan bırakıyor bize. Kimi şehir hayatının ve iş hayatının içerisinde işkolik olarak devam etmektedir. Kimi doğanın bir parçası olarak daha sakin ve yerleşim yerlerinin az olduğu yerlerde yaşamaktadır. Bazılarımız sporu hayatımızın bir parçası yaparız bazılarımız ise resmiyetten vazgeçemeyiz. Kimileri disiplinli ve planlı yaşamayı sever kimileri plansız önüne geleni yaşar. Rengarenk modellerde cüzdanlar da tam ad hayatın içerisindeki her kişilik gibi, farklı, kullanışlı ve hayatımızın bir parçası. Yapmamız gereken hayatımızı yanımızda taşımamızı sağlayan kendi cüzdanımızı bulmak. Sonrası hayata ve sizi kalmış.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN