• Outdoor Sporların Vazgeçilmez Markaları

  • Outdoor spor tutkunları bilir ki uygun ekipman ve giysi olmadan Outdoor sporları keyifsiz geçebilir. Outdoor sporları yaparken Outdoor sporcularının istediği onları yarı yolda bırakmayacak ekipmanlar ve koruyu olduğu kadar konforlu giysilerdir. The North Face, Salomon, Dolomite ve Merrel markaları bu konuda Outdoor sporcularına bekledikleri her şey sağlayan markalardır. Bu sebeple Outdoor sporları denilince akla ilk gelen markalar oldukları kadar, Outdoor sporcularının da vazgeçemediği markalar haline gelmişlerdir.

    617043.TIF

    617043.TIF

    The North Face

    Özellikle Outdoor sporları için giysi üretiminde yoğunlaşan The North Face, Douglas Tompkins tarafından 1966 yılında kuruldu. Günümüzde özellikle tırmanıcılara, dağcılara, kayakçılara ve doğa yürüyüşlerine yönelik olarak çalışmakta ve bu Outdoor sporları için gerekli giysileri üretmektedir. İlhamını en soğuk ve en zorlu tırmanışlardan biri olan Eagle Dağı tırmanışından alan The North Face, Outdoor sporcularının yaşadıkları zorlukları ve ihtiyacı olanları bildiği için bu konuda en tatmin edici Outdoor spor markalarından biri.

    merrrell-spor-ayakkabi-modelleri

    Salomon

    Annecy, Fransa çıkışlı Salomon, 1947 yılında François Salomon, karısı ve oğulları tarafından kurulmuş, 1997 yılında ise Adidas’ın bir parçası haline gelmiştir. Önceleri testere bıçağı üretimi üzerinde çalışan Salomon, bu sebeple Outdoor sporları için gereken keskinlik, incelik ve pratiklik kavramlarına oldukça hakim ki daha sonraları aynı kavramları içeren kayak sporu için üretime başlamış. Kayaklar ve kayak botları konusunda dünyaca ünlü bir marka haline gelen Salomon, ekipmanlarının ve giysilerinin kalitesi ve güvenilirliği sayesinde en çok tercih edilen Outdoor spor markalarından biri.

    quiksilver-modelleri

    Dolomite

    Outdoor sporları için ürettiği ayakkabılar ile tanınan Dolomite’ın hikayesi ise 1897 yılında Josepf Garbuio tarafından kurulması ile başlıyor. O zamandan beri sürekli gelişim göstermesi ve Outdoor sporcularının ayaklarına ihtiyacı olan en iyi ayakkabıları sağlaması ile en kaliteli ve güvenilir Outdoor spor markalarından biri haline geldi.

    north-face

    Merrell

    Clark Matis, Randy Merrell ve John Schweizer tarafından 1981 yılında kurulan Merrell ise bugün hala Outdoor sporcularının ayaklarının hak ettikleri özeni ve konforu gösteren ayakkabılar üretiyor. Merrell hatırı sayılır Outdoor sporu ayakkabıları üreticiliğine, öncelikle doğa yürüyüşü ayakkabıları yaparak soyunmuş. Merrell’in bütün amacı yüksek performans gösterilebilen kaliteli Outdoor sporu ayakkabıları üretmek, bu amacını gerçekleştirmek için ise gerekli teknolojiden yararlanıp Outdoor sporcularını asla yarı yolda bırakmıyor. Outdoor sporcularının her adımını güvenle ve yere sağlam bastığını hissederek atması ve Outdoor sporlarına ilgisini hiç kaybetmemesi için bütün Outdoor sporcularını teşvik ediyor.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN