• New Era Şapkalarla Güneş Artık Çok Uzaklarda

  • Genellikle hip-hop ve R&B müzik dinleyenlerin çok şık ve farklı modellerde şapkalar görürsünüz. Kafalarına farklı şekillerde takarlar. Kimisi tam ortalar kimisi yandan takar. Bazısı öyle bir takar ki düşecek diye beklersiniz. Tedirginlikle ha düştü düşecek derken şapkadan gözünüzü alamazsınız. İşte reklamın iyisi kötüsü olmaz. Dikkatleri üzerine çekti sonunda. Sinema karakterleri şapkaları gibi çok farklı modeller var artık günümüz modasında. Öyle çeşit renk ve tarzda şapka modelleri var ki birini aldığınızda diğer arkanızdan ağlıyor sanki. Hemen hemen her tshirtünüze, modeline göre şapkalar var. Özellikle şapka takma ve meşhur “şapkasız çıkmam abi” sözünü uygulayan biri iseniz sanırım evinizde şapkadan geçilmez. Dolaplarınızda tişört sayınız kadar şapka da olabilir. Ancak şapkaların da sizin tarzınızı yansıtması çok önemli. New Era şapka modelleri bu konuda sanırım en iyisi. Ne giyerseniz giyin anında o moda giriyorsunuz. Sanki sihirli bir şapka ve siz taktığınızda farklı bir karaktere ait olabiliyorsunuz.

    new-era-sapka-modasi-ve-trendi

                    Spor takımlarının şapkalarını, takımların logolarını üzerinde bulunduran modelleri severim. Bu tarz şapkalar genelde kendini özgür ve rahat hisseden kişileri simgeliyor. Sporcu ve özgür kişileri. Sanırım zenci modası denen bir akımın bir parçası olmalı. Dansçılar da bu tarz şapka modelleri kullanmayı tercih ediyorlar. New Era şapka günümüzde birçok kişinin hayatına girmiş durumda. Kadınlar, erkekler ve elbette özellikle çocuklar için üretilen modeller şahane. Eskiden böyle şapkalar mı vardı yahu. İbrahim Tatlıses’in dediği gibi; Oxford vardı da biz mi okumadık. Böyle şapkalar vardı da biz mi takmadık. Şapkanın kaliteli, tarz ve elbette sağlıklı olması da önemli. Tarz konusunda modelleri ile farklılık yarattığı önemli. Ancak şapka takma alışkanlığı olan hatta şapkasının kafasından kolay kolay çıkarmayan kişiler bilirler. Şapkalar kafalarında durduğu sürece, terleme ile saçlara ve deriye zarar verebilir. Bu sebep ile hava geçirmeleri ve saçı rahatlatmaları önemli. Elbette kalite de önemli. Çünkü şapkalar kolay pislenebilir. Kullanımına göre zarar görebilir. Ancak kaliteli şapkalar ile yıkandığında veya kullanıldığında uzun süreli başınızın üzerinde taşıyabilirsiniz. Tarzınızı ortaya koyabileceğiniz en önemli aksesuardır şapka. Sinema karakterleri şapkaları, spor takımları logo şapkaları, dansçı şapkaları, değişik logolu şapkalar ve tişört desenli şapkalar çeşitliliği içerisinde şaşırabilirsiniz.

    new-era-sapkalari-ve-modelleri-trend-moda

                    New Era şapka bambaşka bir neslin üzerinde geziyor. Hatırlara mısın Süleyman Demireli’n elinden şapkasını alan adamı. Süleyman Demirel’in simgesiydi o. Her yerde yanındaydı, mitinglerde selamını onunla verirdi. Çok eskilerde moda olan şapkalar vardı. Fötr şapkaları takan nesillerin peşine geldik. Artık şapka modelleri bambaşka bir hal aldı. Yaşama farklı bir yön çizmek üzerine kurulan modalar içerisinde en önemli aksesuar oldu. Sinema karakterleri şapkaları takan bir çocuk kendini artık kahraman ilan ediyor. Hepimizin kahramanı kendimiziz. Kendimize bir şapka bulalım ve içerisinde kahramanı gizleyelim.

     

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN