• Kombinlerin Kurtarıcısı Converse ile 5 Kombin

  • Kombinlerin Kurtarıcısı Converse ile 5 Kombin
  • Kombinlerin  Kurtarıcısı  Converse

    Converse yılların eskitemediği bir ayakkabı markası olarak gönüllerimizde bir yer edindi. İlk çıktığı günden bugüne Converse hem rahatlığıyla hem de şıklığıyla dünyada kendine diğer büyük firmalar arasında tercih edilen bir marka olarak adını duyurdu. Converse Bilekli ve Bileksiz modelleriyle dikkat çekiyor.  Converse hayatımızın ve kombinlerimizin ayrılmaz bir parçası haline geldi. Kullanışlı olmasıyla Converse, herkesin ayakkabılığında bulunması gereken bir ayakkabı çeşidi. Converseleri çok farklı kıyafetlerle kombinleme şansımız var.

     1)Gelinlikle Converse kombini

    Evlilik denilince her kadının aklına ilk olarak gelinlik fikri gelir. Gelinliğin altına giyeceği ayakkabı da en az gelinlik kadar önemlidir. Hem rahatlığından hem de şıklığından vazgeçmemek için Converse güzel bir seçimdir.  İnsanlar gelinliğin altında bunu fazla cesur bir ayakkabı olarak bulurlar. Fakat Converse giyerek şıklığınızdan ödün vermiş sayılmazsınız. Beyaz gelinliğin altında çok farklı Converse modelleri deneyebilirsiniz.

    gelinligin-altina-converse

     2)Günlük kıyafetlerde Converse Kombini

    Sokak modasının vazgeçilmez bir parçasıdır Converse. Kıyafetlerimizle bir bütün oluşturan, dolabımızdaki hemen hemen her kıyafete yakışan, altında kıyafetin bir parçasıymış gibi görünen bir durumu var Converse’in. Günün kargaşası ve gürültüsü içinde ayakkabımızın rahatlığının verdiği güven hissi paha biçilmez. Converse bize bu hissi yaşatır. Gün içinde hareket özgürlüğümüzü kısıtlamaz. Eve geldiğimizde de ayakkabıyı çıkardığımızda ayağımızda sancılarla karşılaşmayız. Bu yüzden günlük kombinlerimizin bir parçası olmayı başarmıştır.  Ayakkabılığımızda mutlaka bir Converse bulundurmakta fayda var.

    2017-Renkli-Converse-Uzun

    3)Spor Kıyafetlerle Converse Kombini

    Spor giyimlerimizde en çok dikkat ettiğimiz unsur ayakkabıdır. Ayakkabılarımızı spor yapma koşullarımıza göre seçmeye dikkat etmeliyiz.  Converse size spor yapmak için faydalanabileceğiniz konforu sağlar.  Spor kıyafetlerinize bile şık bir hava katar. Rahatlığıyla spor yapmaya elverişli bir ayakkabıdır.  Eşofmanlarınızın rengine göre seçeceğiniz Converse sizi rahatlığın ve şıklığın bir parçası yapacak.

    siyah-converse-kombinleri

    4)Şık Bir Elbiseyle Converse Kombini

    Converse’inizi  sadece klasik spor şıklığında değil, şık gece elbiseleriyle de kombinleyebilirsiniz. Farklı desenleriyle Converse bu tarz bir kombin için de elverişli bir ayakkabı türü. Gecenin büyüleyen ayakkabıları sizin Converse’iniz olabilir. Çünkü Converse şık gece elbiselerine çok farklı bir hava katar. Abartılı bir elbise seçtiyseniz altına giydiğiniz Converse kombininize spor bir görünüm verir. Bunu yapmak çoğu zaman size daha taze bir görünüm kazandırır. Ya da şık bir elbisenin altına kullanacağınız pullu Converse elbisenizin şıklığına şıklık katabilir. Aynı zamanda gece dans edeceğiniz zaman ayakkabılarınızı çıkarıp eğlenmeye başlamanıza gerek kalmaz. Converse çılgınca dans edebileceğiniz bir rahatlıktadır.

             elbise-converse-kombini-2

    5)İş Kıyafetleriyle Converse Kombini

    İş hayatında yaşadığımız zorlukları en çok ayaklarımız çeker. Çünkü klasik iş kıyafetlerimiz altına her zaman topuklu ya da kundura seçmek zorunda kalırız. Aslında şıklığı sadece topuklu ayakkabılarda arama yanlışına düşmesek Converse’in  rahatlığını ve şıklığını iş hayatımıza da taşıyabiliriz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN