• Kızlar Buraya! Spor Ayakkabılarınızla Şık Olmanın 5 Yolu

  • KIZLAR BURAYA! SPOR AYAKKABILARINIZLA ŞIK OLMANIN 5 YOLU

    Kadınlar günün her bölümünde şık, zarif ve bakımlı görünmek ister. Gittikçe büyüyen alışveriş tutkusu, en güncel moda akımları, saç ve makyaj trendleri gibi birçok şeyi takip edip uygulayan kadınların sayısı her geçen gün artmakta. Fakat bazen sırf tarz ve bakımlı görünmek uğruna rahatlığımızdan ödün veririz. Bu sebepledir ki yüksek topuklu ayakkabılarımızdan canımız yanmasına rağmen sırf hoş göründüğümüz için vazgeçemeyiz. Dolabın bir köşesine atıp sadece sporda veya günlük bir yerlere giderken rahat kombinlerimizle giydiğimiz spor ayakkabıları daha sık kullanmanın zamanı geldi. Özellikle de hem rahatından hem de şıklığından ödün vermek istemeyen bayanlar son dönemlerde bir trend haline gelen spor ayakkabı şıklığına ayak uydurmak isteyecektir. Peki nasıl olacak bu diyorsanız sizler için birbirinden güzel spor ayakkabılı kombin önerilerimizi paylaşıyoruz.

    spor-ayakkabi-kombinleri
    İlk olarak spor ayakkabılarınızla sadece eşofman giyme gibi bir gerekliliğin olmadığını hatırlatabiliriz. Eşofman yerine koyu veya ayakkabınızın rengine uygun tonlarda seçeceğiniz bir pantolon,deri bir tayt üzerine bir t-shirt ve yelek ile de şık olabilirsiniz. Bu kombini gündüz dışarı çıkarken, arkadaşlarınızla buluşmaya giderken rahatlıkla kullanabilirsiniz.

    spor-siklik

    İkinci olarak son dönemlerde moda halini alan midi boy eteklerle de spor ayakkabılarınızı kombinleyebilirsiniz. Üzerine giyeceğiniz bir t-shirt ya da uyumlu bir gömlekle tarz ve rahat görünmeniz mümkün. Üçüncü önerimiz ise uzun veya kısa formlarda giyebileceğiniz uçuş uçuş elbiselerinizle veya kot şortlarınızla spor ayakkabı kombini yapabilir ve kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

    spor-ayakkabi-sikligi

    Çalışanlar için ofiste ne giyeceğim sorunsalı en sık yaşanan problemlerden biridir. İş ortamında rahat ve özensiz görünmemek için spor ayakkabılar yerine yorgunluğumuza yorgunluk katan topuklu ayakkabıları tercih ederiz. Fakat artık daha esnek moda kalıpları sayesinde iş yerinizde de kendinizi hem çok rahat hem de ciddi bir görünüme sokabilirsiniz. Bu nedenle dördüncü önerimiz tam çalışan bayanlara uygun. Klasik iş pantalonlarınızın üzerine düz beyaz renkte bir t-shirt ve yine pantalonunuza uygun bir ceketin altına çok desenli olmayan düz renk bir spor ayakkabı giyerek ofis şıklığını yakalayabilirsiniz.

     

    Son olarak da akşam bir yerlere gidiyor, özenli ama aynı zamanda şık hissetmek istiyorsanız giyeceğiniz şık elbise veya eteklerinizin altına yine çok desenli olmayan düz renk bir spor ayakkabı kombinleyerek gece boyu şıklığınızla bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Unutmamanız gereken bir ayrıntı ise ne giydiğiniz kadar kullandığınız aksesuarlarında önemli olduğu. Yukarıda saydığımız kombin önerilerinin tümünde takacağınız takılar, yaptığınız saç modeli ve kullanacağınız makyajda bir bütün oluşturmalıdır. Örneğin ilk kombinde yapacağınız ağır bir makyaj ve saç rahat olan kombininize ters düşeceğinden istediğiniz gibi durmayacaktır. Ya da gece dışarı çıkarken özensiz toplanmış bir saç şıklığınızdan ödün vermenize sebep olabilir. Bu nedenle hangi kombini seçerseniz seçin kendi yorumunuzu da katmayı unutmayın.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN