• Kış Sporlarınızda Quıksılver Yanınızda

  • Quiksilver dünyanın dört bir yanındaki bütün ülkelere namını salmış bir spor ürünleri markasıdır. Bayanlar ve erkekler için birbirinden çeşitli şık ve rahat spor kıyafetleri ile her zamanki gibi gözleri üstünüze çekebilirsiniz. Ouiksilver’in kırmızı renkteki logosunu incelediğinizde logonun üstünde sörf dalgası ve bir dağ figürünün yer aldığını kolayca görebilirsiniz. Hemen hemen bütün kıtalar da satış faaliyeti göstermektedir.

    kis-sezonu

    Quiksilver kendine özgü tarzı ile erkek giyimde öne çıkan bir marka olmayı başardı. Quiksilver giyinmesini bilen tarz sahibi kimselerin öncelikli tercihi olmaya hızla devam etmekte. Quiksilver spor giyim markası birbirinden desenli, renkli tasarımları ile özellikle kış sporlarınızın tatlı rüyası haline geliyor. Kış aylarında tatil yapmayı sevenler ya da iş yorgunluğunu üstlerinden atmak isteyen insanlar kayak yapmaya sıklıkla giderler. Quiksilver farklı kayak kıyafetleri ile kayak sporu aktivitelerinize renk katarak eğlence dolu vakit geçirmenize katkıda bulunur. Markanın hem erkeklere hem de kadınlara özel farklı çeşitlikteki modellerine mutlaka göz atmalısınız. Quiksilver’in kıyafetlerini bir kez üstünüzde denediğinizde diğer kıyafetlerinizden rahat olduğunu anlayacaksınız. Kış sporlarına rahatlığın yanında tarzını da katan Quiksilver, geçmiş yıllardaki gibi bu yıl da en çok beğenilen marka olmaya devam ediyor. Kayak gözlükleri, kayak kaskları, kayak pantolonları, kayak eldivenleri, içlikleri, botları ve montları ile kayak yapmaya hazır olabilirsiniz. Tamamen kaliteli ürünler ile insanların hizmetine sunulmuş olan Quiksilver ürünlerini satın aldıktan sonra hiçbir sorunla karşılaşmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca indirimleri takip ederek sezonun en güzel ürünlerini uygun fiyatlarla satın alarak Quiksilver ürünlerine kolayca sahip olabilirsiniz.

    Quiksilver ayrıca gömlek, sweatshirt, plaj terliği, plaj şortu, çanta, mayo, polarlar ve cüzdan gibi ürünleri ile de erkeklerin ve kadınların beğenisine sunulmuştur. Birbirinden yetenekli genç tasarımcılarına sahip olan Quiksilver yetenekli tasarımcıları bünyesinde barındırarak büyük bir marka olarak genişlemeye devam ediyor. Gelişerek dünyanın dört bir yanındaki ülkelere yayılmış bir marka olan Quiksilver, ürünleri ile günlük giyim ve spor yapanlar için oldukça kullanışlı hale geldi.

    quiksilver-kis

    Özellikle kadınlar her zaman girdikleri her ortamda rahat ve şık bir görüntü sergilemek isterler. Quiksilver’ın kadınlara özel birbirinden çeşitli bluzları, montları, botları, polarları, şortları ile hem rahat hem de şık görüneceklerdir. Birbirinde güzel Quiksilver ürünleri aynı zamanda mağaza dışında da kendilerine ait sitelerinde milyonlarca seveninin hizmetine sunulmuştur. 1969 yılından günümüze kadar varlığını sürdürmüş olan Quiksilver markası ürünlerinin bir amacı da gençlere hitap etmek.

    Quiksilver birbirinden farklı ve tarzdaki spor ürünleri modelleri ile her zaman siz değerli müşterilerinin özellikle de kış aylarındaki spor kıyafetleri ile yanınızda olmaya devam edecektir.  

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN