• Keds Ayakkabıları Yaz Mevsiminin Tadı

  • Haziran’ın da gelmesiyle yaz mevsimi etkilerini iyice göstermeye başladı. Günler uzadı, güneş daha yakıcı bir hale geldi, havalar ısındı. Bu değişiklikler her yaz olduğu gibi bu yaz da bizim günlük hayatımızı bir hayli etkiliyor. Mevsim değişikliklerinin en büyük etkilerinden biri de tabi ki kıyafetlerimizde ortaya çıkıyor. Kışlık kıyafetlerimizi kaldırıyor ve yerlerine yazlık kıyafetlerimizi yerleştiriyoruz. Tiril tiril elbiseler, şortlar, tişörtler, etekler; kısacası diğer mevsimlere nazaran daha hafif ve ince giysiler, yaz mevsiminde kaçınılmaz tercihlerimiz haline geliyor. Kıyafetlerdeki bu değişimle beraber tabi ki aksesuarlarımızda da değişiklikler oluyor; daha hafif takılar, yaza uygun çantalar ve kemerler kullanıyoruz. Fakat belki de en önemli değişiklik ayakkabılarımızda karşımıza çıkıyor.

    keds-yaz-ayakkabilari

    Kışın giydiğimiz ağır botlardan ve çizmelerden kurtuluyor, daha yumuşak, rahat, hafif ve ince ayakkabılar giymeye başlıyoruz. Sandaletler, parmak arası terlikler, babetler, ince lastik ve kumaş ayakkabılar bunlardan sadece bazıları. Yaza en uygun ayakkabılardan biri de yumuşak ve rahat oluşu ile ayrıca hava alan, ince ve aynı zamanda da sağlam yapısı ile tabi ki Keds ayakkabıları.

    Keds ayakkabıları, bir çok insan için ilkbahar, yaz ve sonbahar aylarında kullanılabilecekleri vazgeçilmez bir parça. Hem rahatlığı hem de sağlamlığı bu ayakkabıları benzerlerinden bir adım öne taşıyor. Özellikle yaz aylarında çok tercih edilen bir ayakkabı olmasının sebebi öncelikle hava alan ve ayakların terlemesini engelleyen yapısından kaynaklanıyor. Bunların yanında Keds ayakkabılarının bir sürü farklı çeşidinin olması da genç yaşlı, kadın erkek herkes tarafından tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden sadece bir tanesi. Son dönemlerde Keds markasının çocuklar için ürettiği ayakkabılar da hem aileler hem de minikler tarafından çok beğenilmekte. Keds markasının ürettiği ve çoğu insan tarafından bilinen ve en sık tercih edilen bağcıklı klasik modelin adı “original champion”. Bu model çok geniş bir renk skalasına sahip. Düz renklerin yanında farklı desenlere sahip çeşitleri ve hatta renkli deriden üretilmiş çeşitleri de mevcut.

    keds-yaz-mevsimi

    Son dönemdeki modaya uygun olarak bu modelin yüksek tabanlı versiyonu da üretilmekte. Bunların yanında bağcıksız, terlik şeklinde olan ve yine renkli, desenli ve deri çeşitleri bulunan “slip on” modeli de çok tercih ediliyor. Keds sandalet modelleriyle de bu sezon dikkat çekeceğe benziyor. Bu değişik modellerin hepsi tabi ki çocuklar ve erkekler için de üretilmekte. Ayrıca Keds fiyat performans oranı olarak değerlendirildiğinde de çok göze çarpan bir marka çünkü ayakkabıları son derece kaliteli ve dayanıklı olmasına rağmen fiyatları son derece uygun.

    Bütün bu sebeplerden dolayı günümüzde Keds ayakkabıları dünya çapında çok popüler bir ayakkabı markası haline gelmiştir diyebiliriz. Dünyanın bir çok yerinden, her yaştan insanın tercih ettiği bu ayakkabılarla yaz mevsiminin tadını daha da güzel çıkartacaksınız.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN