• Kamp Maceralarınızda Barocook Sizlerle

  • Beton yığını içerisinde yaşamaktan ve stresli iş hayatınızda sıkıldıysanız hemen kamp malzemelerinizi alarak kendinizi doğanın ellerine bırakın ve doğanın rahatlatıcı mucizesine şahit olun.

    Mini rahat giysileriniz ile kendinizin koymuş olduğu kurallara sahip olduğunuz bir aktivitede kafanızı ne yemek gerektiğini düşünerek yormayın.

    barocook-ile-karlar-altinda
    Lezzetli yemekler mi yapmak istiyorsunuz. Her zaman ve her yerde ateş sizinle sloganı ile yola çıkan BaroCook kamp malzemeleri sayesinde hayalini kurduğunuz mükemmel kampı gerçekleştirmeniz artık mümkün. Yemek yapmada devrim niteliğinde BaroCook kapları ile artk kamplarda açlık hissetmeyeceksiniz.

    BaroCook  ısıtıcı kapları sayesinde artık kendinizi ne yesem mi diye değil de  bugün neyi hazırlasam da yesem diye mırıldanırken bulabilirsiniz. Bu kaplar sayesinde canınızın istediği bütün yiyecekleri yanınızda götürebilirsiniz.

    Dumansız, ateşsiz, kokusuz ısıtıcısıyla her türlü doğa aktivitelerinizde kullanabileceğiniz çevre dostu BaroCook ürünleri tekrar tekrar kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Paslanmaz çelikten üretilen bu pişirme kapları yemeğinizi dumansız, ateşsiz ve kokusuz bir şekilde kolayca hazırlamanızı sağlar.

    barocook-ile-rahat-gezin

    Doksan beş santigrad dereceye kadar yükselebilen BaroCook ısıtıcı kapları ile istediğiniz her türlü yemeği yapabilirsiniz. Sade ve salpam malzemelerden üretilen BaroCook ısıtıcı kapları son derece sağlam ve doğal bir görünüme sahiptir. BaroCook ısıtıcı kaplarının en önemli özelliği ise ateş yakılmaması sebebiyle doğaya zarar vermeyişidir. Siz doğaseverlerin kampları esnasında yemek sorununa son vererek büyük bir kolaylık sağlamıştır.

    Paslanmaz çelikten üretilmiş olan yolculuğunuz vazgeçilmezi BaroCook ısıtıcılarının çeşitli modelleri bulunmaktadır. Isıtıcı Mug, Isıtıcı pişirme kabı ve Baropack paketleri çantanızda fazla yer edinmeyecek şekilde dizayn edilmiştir. Böylelikle de kampa giden doğa tutkunu insanların vazgeçilmezi olmuştur.

    barocook-outdoor-cooker

    Kapları Baropack poşetleri ile birlikte kullanmaya özen göstermelisiniz. Baropack poşeti kabın içerisine yerleştirdikten sonra kapağını kapatıp on dakika kadar bekleterek yemeğinizi hazır hale getirebilirsiniz.

    Ürünlerin hafif oluşu da kullanımı açısından gayet pratiktir.

    barocook-matara

    Yaklaşık yirmi üç ülkede ürünlerinin pazarlandığı BaroCook en iyi kamp arkadaşınız olarak her zaman yanınızda olacak ve olmaya devam edecektir.

    Sıcaklığın eksileri bulduğu karla kaplı bir dağın zirvesinde manzaraya karşı keyif kahvesi içtiğinizi düşünün. Bu BaroCook Mug’ı ile artık hayal değil. Kahve yapımı için plastik kabın içine ilk önce bir miktar su koyarak BaroCook poşeti ile birlikte kabın ısınmasını bekleyin. Daha sonra paslanmaz çelik kabı yerleştirerek mis kokulu kahvenizi yudumlamaya hazır olun.

    brocook

    Ürünü alır almaz balığa çıkabilir, yürüyüşe gidebilir, herhangi bir doğa aktivitesini yaparken çayınızı ve kahvenizi yudumlayarak etraftaki güzelliklerin tadını çıkarabilirsiniz.

    BaroCook ısıtıcı kaplarının fiyat aralıkları kapların boyutuna göre belirlenip değişmektedir.

    Zamandan tasarruf ederek eğlenirken lezzetli yemekler hazırlamanın keyfini BaroCook kapları sizlere bir tıkla sunuyor.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN