• Hayatı Sınırda Yaşayanlar İçin Columbia

  • Kuru kal, sıcak kal, korun, serin kal…

    Hayatı sınırlarda yaşayanlar için Columbia ‘nın yüksek teknoloji ürünlerinin sağladıkları.

    Şehir hayatının beton duvarlar ve ofislere sıkışmışlığı, doğa ile başbaşa zaman geçirme istek ve arzusunu üst seviyeye çıkarırken doğada yalnız veya sevdiklerinizle yapabileceğiniz aktivite ve sporlardan bazılarını sizin için seçtik.

    Doğa Yürüyüşü ( Trekking ) :

    Doğayla başbaşa kalabileceğiniz, doğayı ve kendinizi dinleyebileceğiniz, belki en sevdiğiniz arkadaşlarınızla yeni keşiflere çıkabileceğiniz ya da sevdiklerinizden sevginizi haykırmak istedikleriniz var ve  ” yok burada haykıramam” dediklerinizi kolundan tutup nefesiniz tükenene kadar haykırabileceğiniz, doğa ile insanın nasıl aynı tabiatın nefes alanları olduğunu hem bedeninizle hem ruhunuzla hissedebileceğiniz bir etkinlik doğa yürüyüşü. Bu arada dünyanın en iyi on uzun mesafe yürüyüş rotalarından birinin Fethiye’den başlayıp Antalya’da biten –ki Antalya’dan başlayanlar için de Fethiye’de bitiyor olması garip gelmesin- ve bu yürüyüş parkuru boyunca tarihin de size eşlik ettiği 509 km’lik Likya Yolu olduğunu biliyor muydunuz ?                

    dag-colombia

    Tırmanma ( Climbing ) :

    Ben dimdik kayalıklara tırmanır, ipte salllanır, 500metre yukarıda manzara eşliğinde ipe bağlıyken içecek molası verecek kadar rahat, dirençli, sabırlı ve mücadele düşkünüyüm diyorsan işte tam senlik bir spor. Dayanıklılığın ve kararlılığın doruklarda yaşandığı tırmanma sporunda hayatı sınırlarda yaşayanlar için Columbia ile yere havadayken sağlam basmanız için gerekli olan herşey düşünüldü ve tasarlandı size sadece basacağınız yeri iyi seçmek kalıyor.

     colombia-tırmanıs

    Kano ( Canoeing ) :

    Huzurlu bir göl, deniz gezintisi yada dalgalarla boğuşabileceğiniz adrenalin yüklü bir nehir akıntısı içerisinde hayatta kalabilmek için uğraş verdiğiniz ve genellikle zaten hayatta kalabileceğinizi düşündüğünüz kaynakları tercih ettiğiniz kano sporunda bir başınıza bu mücadeleyi verebileceğiniz gibi takım halinde de vermek sizin tercihiniz. Dalgalarla boğuşurken Columbia su geçirmez ürünler işinizi en azından bir nebze olsun kolaylaştıracaktır.  Bir rivayete göre de ”denizden babam çıksa yerim ”  sözü babası kano sporu yapan bir çocuğun babasının çıktığı kano gezisinden günler sonra tam umutların tükendiği anda çıkıp gelmesi üzerine söylendiği konuşulmaktadır. Siz de geri dönmeyi becerin de ne zaman olursa olsun.

     colombia-

    Kampçılık ( Camping ) :

    Sadece dinginleşmek ve doğayla başbaşa kalmak için yapabileceğiniz gibi Trekking rotası ile de birleştirebileceğiniz; uzun yürüyüşler ve tırmanışlar sonrasında günün yorgunluğunu veya haftanın stresini akşam yaktığınız kamp ateşi üzerinde hazırladığınız kahvenizi başınızı kaldırdığınızda üzerinize örtülmüş yıldızlar eşliğinde yudumlarken ”iyiki” diyeceğiniz ve sonunda kendinizi yeniden doğmuş hissedeceğiniz kampçılık, hayatı sınırsızlaştıran sınırda yaşamlardan birisi.

    colombia-cadır

    Bisiklet-Bisikletçilik ( Cycling ) :

    Bisiklete binmek çogumuz için 30lu bir yaşlara kadar sadece çocukken kullandığımız bir araç iken bir anda birşeyler değişiyor ve tekrar keşfedilmeyi bekleyen bir spor dalı oluveriyor. Sadece hafta sonları etkinliği için günü birlik başlamışken kendinizi bir anda uzun yolda bisiklet üzerinde buluveriyorsunuz.Ve her pedal çevirişte içimizde unuttuğumuz çocuk biraz daha günyüzüne çıkıveriyor. Hala ya benim içimdeki çocuk nerde diye arayanlar var ise bir de bisikleti deneyin .

     colombia-dag

     Hayatı sınırda yaşayanlar için Columbia ile korunun, kuru, sıcak ve serin kalın.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN