• Doğa Sporlarında Yeni Trend

  • Doğa Sporlarında Yeni Trend
  • Doğa Sporları İçin İdeal Tercihler

    Doğa sporlarına meraklıysanız bu spor için size destek olacak ve gideceğiniz her yerde rahatlığınızı temin edecek ürünlere ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuzdur. O zaman sizi doğa sporlarında 3 yeni trendle tanıştırmak istiyoruz. Bu üç muhteşem markadan size uygun olanını seçerek başarınızı ve rahatlığınızı iki katına çıkaracaksınız. www.maxioutlet.com tarafından sunulan en iyi fiyat garantisi ve avantajlı kargo seçenekleriyle ulaşabileceğiniz trendlerle tanışın:

    doga

    • The North Face

    Tarihçesi:

    Amerikan markası olan The North Face 1966’da San Fransisco’da sadece bir mağaza olarak satışa başlamıştır. Isminin The Nort Face olmasının nedeni ise Kuzey Yarımküre’de dağların kuzey yönü nedeniyle daha soğuk, buzlu ve tırmanmanın zorlu olmasıdır. The North Face’in tercih edilmesinin temel nedeni gelişmiş materyalden, yenilikçi şekilde üretilmiş yüksek performanslı spor giyim koleksiyonuna sahip olmasıdır. Günümüzde marka müşterilerine zorlu doğa koşullarında bile yardımcı olma garantisi sunuyor.

    the-north

    Ürünleri:

    Iki arkadaş tarafından açılan mağaza zamanla tırmanış, yürüyüş, dağcılık ve kayak malzemeleri üretmeye başlamış. Adının hakkını veren bu marka soğuğa, doğaya ve zorlu koşullarına dayanıklı ürünler üretmesiyle bilinir. Doğa sporları için gereken tüm aradığınızı bu markada bulabilirsiniz: kıyafet, ayakkabı, bot, çizme, uyku tulumu, sırt çantası, çadır,  çeşitli aksesuarlar ve s. Marka özellikle ürettiği outdoor sporlar için olan dayanıklı botlar ve montlar için tercih edilmektedir. Siz de doğa sporlarını çok sevenlerdenseniz The North Face ürünleriyle zorluğu ve soğuğu minimuma indirebilirsiniz.

    • Salomon

    Tarihçesi:

    Doğa sporu için vazgeçilmezlerden bir tanesi de Salomon markası. Bu marka Adidas bünyesinde 1947 yılında Fransa’da kurulmuştur. Kurulduğu ilk dönemde üretime dağcılık için olan ürünlerle başlamıştır. Her gün ürünleri arasına yenilerini ekleyerek bu marka 70 yıl boyunca yolculuğa devam etmeyi başarmıştır.

    salamon

    Ürünleri:

    Salomon markasının ürünleri arasında ayakkabılar, kıyafetler, sırt çantaları, doğa sporlarını tercih edenler için özel üretilen ekipmanlar yer almaktadır. Bu markanın en çok tercih edilenleri arasında ise polarları ve botları var. Dayanıklılığı ile tanınan bu ürünler sadece sporcular tarafından değil günlük kullanım için de tercih ediliyor. Çünkü Salomon kara, soğuk havaya, yağmura karşı sizi koruma garantisi veriyor.

    • Merrel

    Tarihçesi:

    1980 yılında üç arkadaş tarafından üretimine başlanan Merrel günümüzde dünyanın en iyi outdoor ürünleri üreten markaları arasında yer alıyor.

    merrel

    Ürünleri:

    Günümüzde uzun süre kullanılmak üzere tercih edilenler listelerinin başında yer alan bu markanın özellikle bot ve sandaletleri müşteriler tarafından çok seviliyor. Doğa sporlarının getirdiği zorlu koşullara dayanacak şekilde üretilen her yaşa uygun kıyafet, aksesuar, bot gibi ürünler üreten Merrel outdoor markalarının en iyilerinden biri olarak biliniyor. Ayağınızın sağlığını ve zorlu koşullardan minimum seviyede etkilenmesini istiyorsanız tercihinizi Merrel’den yana kullanabilirsiniz. Yürüyüş yaparken, tırmanırken, dağda kamp yaparken bile sizin rahatlığınızı sağlayan ürünleriyle Merrel farklı model ve renk seçenekleri de sunuyor.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN