• Calvin Klein Bikinileri İle Gözler Üzerinizde

  • Asıl adı Calvin Richard Klein olan 1942 doğumlu dünyaca ünlü modacının adı ile özdeşleşen Calvin Klein sade çizgileri ile şıklığı yakalayan, kadın ve erkek giyiminin en iyi tasarım markasıdır. 1970’lerde kurulan marka abartıdan oldukça uzak kalarak sade kreasyonları ile her daim modayı şekillendirmiştir.

    calvin-klein-bikini-modelleri-2016

    Yaz aylarının gelmesi ile birlikte doğal olarak tatil planları da çoktan yapılmaya başlandı. Tatil planları yapılsa bile birçok tatil sever nasıl bir bikini alacaklarına karar vermiş değiller. Birçok kadın bedenine göre bikini bulmakta ve hangi rengi alacağında oldukça zorlanmaktadır. Çünkü piyasada yüzlerce çeşit bikini modelleri bulunmaktadır. Calvin Klein’in tasarladığı birbirinden güzel ve şık bikini modelleri ile siz değerli tatil severleri hangi bikiniyi seçeceğim diye düşünme derdinden kurtarıyor. Kadın gardıroplarının en sevdiği çamaşırlarını üreten Calvin Klein bikinilerde de rahatlığa önem veren bayanlar için hem spor hem de şık modeller üretiyorlar. Calvin Klein sportif, beyaz ve siyah renklerin ağırlıklı olduğu değişik mavi, sarı, mor, pembe, bej, beyaz gibi birbirinden çeşitli bikini modelleri tasarlayan Calvin Klein bayanların beğenisini kazanmıştır.

    İç çamaşırları ile dünyanın önde gelen markası olan Calvin Klein yüzme giyimi üzerine de sade ama iddialı tasarımlarla bayanların her zaman ilgi odağı olmuştur. Birçok ünlü ismin kullandığı ve tavsiye ettiği Calvin Klein seksiliği sadelikle ön plana çıkaran tasarımların adıdır.

    calvin-klein-bikini-modelleri

    Yola ne tasarlarsa tasarlasın rahatlık Mottosu ile çıkan Calvin Klein bu sloganını bikinilerde de uygulamıştır. Kalın askılı ve spor atlet tarzı olan bikiniler ile kolay hareket edilmesini sağlayan tasarımlar ile plajlarda istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Kalın lastikler ile desteklenen bikini altı ve üstleri daha sağlıklı görünüm kazanması ile birlikte bikini üstünde bulunan kalın askı ve lastikler sayesinde de göğsünüzün toparlanmasını sağlar. Renkleri ile birlikte çapraz desenlerinin verdiği şık görünümle plaja girdiğiniz andan itibaren bütün gözler üstünüzde olacaktır. Çapraz bantlı lastikleri normal bikini askılarına göre daha değişik ve daha alıcı durmaktadır.  Siyah renklerden vazgeçmeyenler için her modelinin siyahını bulabileceğiniz bu tasarımların modası hiçbir sene geçmez. Alt bikini ile üst bikininin rengini ve modelini kendinizin belirleyebileceği bu bikiniler ile her yaz plajlarda hem rahat hem de şık görünmenin tadını çıkarabilirsiniz.

    Calvin Klein’ın sütyenlerde yaptığı gibi bikinilerde de her bayanın göğüs tipine göre bikini modeli bulunmaktadır. Bu nedenle almak istediğiniz bikini modeli göğsünüze uygun olacağı için size diğer markaların aksine daha fazla rahatlık sağlıyor. Aynı zamanda bu sportif bikini üstlerini de spor yaparken kullanabilmeniz mümkün.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN