• Billabong Short İle Fark Yaratın

  • Gordon ve Rena Merchant tarafından Avustralya’da 1973 yılında kurulan Billabong, sporculara yönelik ürünleri ile ön plandadır. İlk üretim yaptığı zamanlar sörf sporuna yönelik ürünler piyasaya sunan Billabong ürün yelpazesini genişletmiş, board sporları ve sokak sporları ile ilgili ürünler üretmeye başlamıştır. Çeşitli ürün ağına sahip olan Billabong çanta, şapka, pantolon, terlik, bere, eldiven ve şort ile 100 ülkede 10.000 mağaza ile dünya çapında adını duyurmuştur. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bu yıl yaza Billabong shortları damgasını vuracak. Yazın kavurucu sıcaklarda pantolon yerine short tercih eden erkekler ve bayanlar mutlaka Billabong’un short modellerine göz gezdirmeliler. Markanın yüzücü koleksiyonları dünya çapındaki sörf organizasyonlarında bile kullanılmaktadır. Sporcuların giydiği bu shortlar plajda kendini belli etmektedir. Sizde plajda fark yaratmak istiyorsanız birbirinden renkli ve kaliteli bu ürünleri ister internetten kredi kartınızla isterseniz de satış mağazalarından kolaylıkla temin edebilirsiniz

    billabong-yaz-short-2016

    Vücuda yapışmayan shortlar ile tamamen deniz için üretilmesine rağmen sokaklarda, sporda hatta uygun deseni seçtiğinizde gece eğlenceye çıktığınızda bile giyebileceğiniz bu shortlar gayet başarılı bir tasarımdır. Shortlarda bulunan cepler sayesinde günlük hayatta kullandığınızda telefon, cüzdan, anahtar gibi bazı eşyalarınızı bu ceplere koyarak taşıyabilirsiniz. Tamamen deniz için üretilen bu shortlar su içerisinde daha rahat hareket etmenizi sağlarken sudan çıktığınızda hızlı kuruma özelliği ile memnun kalmanızı sağlar. Böylelikle denizden ya da havuzdan çıktığınızda fazla ıslak kalmayarak rahatsızlık duymazsınız. Billabong shortları bir tatil severin bavulunda olmazsa olmazıdır. Sizlerde kendinize bu shortlardan satın alarak yaza merhaba diyebilirsiniz.  Her yaşa ve bedene uygun shortların bulunduğu Billabong birbirinden can alıcı renkleri ile özellikle gençleri cezp etmektedir. İçinizi açacak sımsıcak renkler ile sevdikleriniz ile birlikte anılarınızı biriktireceğiniz her anınızda üstünüzde de o güzel anılar kadar güzel ve özel giysiler olmalı. Billabong shortları size birbirinden güzel canlı desen ve renkleri ile bu imkanı sunuyor. Kullanıcıların en çok daha sudan çıkarken kurumasını beğendiği bu ürünler çift yönlü de giyilebildiği için çok tercih ediliyor.

    billabong-deniz-shortu-2016

    Billabong spor ürünleri üreten bir marka olduğu için diğer markaların kadın ürünlerine nazaran kadın shortları kadın fiziğine tam gelmektedir. Kalitesi nedeni ile yıllarca kullanabileceğiniz bu shortlar hiçbir zaman deforme olmaz ve rengi atmaz. Elastik yapısı sayesinde rahat hareket etmenizi sağlayan ürünler üreten çevreye duyarlı bu markanın shortlarından bazılarının bir güzelliği de pet şişe gibi geri dönüşüm ürünlerinden üretilmesidir. Bu davranışı birçok ünlü ve sivil toplum kuruluşları tarafından taktir görmüştür.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN