• Avessa Basketbol Potası İle Bahçenizi Basket Sahasına Çevirmek

  • Spor yapmak hem sağlıklı olmak için hem de kilo kontrolü açısından çok önemlidir. Spor dallarından birisi olan basketbol hem kalitesi hem de popülaritesi açısından artık futboldan sonra 2 sırayı almıştır. Basketbol da diğer spor dallarında olduğu gibi hem zihinsel hem de bedensel olarak oynanan, hem bedenimizi hem de zihnimizi çalıştıran spor dalıdır. Basketbol ürünlerinde akla ilk gelen isimlerden olan Avessa markası kendi kulvarından önemli yerlere gelmiştir. Artık Avessa basketbol potası ile bahçenizi basket sahasına çevirmek çok kolay.

    avessa-basket-potasi

    Basketbol oynayabilmek için bir basketbol topuna ve bir de basketbol potasına ihtiyacınız vardır. Basketbol potası dendiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan Avessa marka basketbol potaları birçok çeşit ve ölçüt sayesinde siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir. Ürün çeşitlerinden birkaç tanesini saymamız gerekir ise; Avessa 36 mm basketbol çemberi çift kat SBAC 1816, Avessa basketbol board ev tipi askılı panya set HB 9A, Avessa Basketbol Stand 160 cm HB-11, Avessa Basketbol Standı 210- 260 cm Yükselik Ayarlanabilir Demir Ayaklı Pota Panya Set HB- 6, Avessa Pota Panya Basketbol Standı HB- 7, Avessa 18 mm Basketbol Çemberi Tek Kat SBA 1818 gibi daha sayamadığımız birçok ürün çeşidi bulunmaktadır. Sizler de basketbol oyununa ilgi duyuyor ve oynamaktan zevk alıyorsanız, basketbol sahasına gitmek yerine evinizin bahçesinde ki alanda basketbol oynamak istiyorsanız tedarik etmeniz gereken malzemelerden bir tanesinde Avessa basketbol potası olacaktır. Avessa basketbol potası ile bahçenizi basketbol sahasına çevirerek artık boş saha aramanıza gerek kalmadan canınızın istediği zamanda bahçenize inerek basketbol oynayabileceksiniz. Basketbol hem sizler hem de çocuklarınız için oldukça önemli bir spor branşıdır. Gelişim dönemindeki çocukların boylarının uzaması, omuzlarının gelişmesi, karın kaslarının gelişmesi, bacak kaslarının gelişmesi için oldukça önemli ve oldukça fayda sağlayan bir spordur. Günümüzde gördüğü ilginin de artması ile birlikte ve tercih eden bireylerin sosyo ekonomik düzeylerinin de yüksek olması oynanması ve ilgi görmesine katkı sağlamaktadır. Basketbol oynayarak düzgün vücut yapısına, sağlıklı ve kaliteli hayata sizlerde kavuşabilirsiniz.

    avessa-basket-2016

    Basketbolun salon sporu olmasında ki amaç hava şartlarından etkilenmemesi ve topun sekmesi için sert zeminin olmasının verdiği zorunluluktan dolayı düşme ihtimalinde sakatlığı aza indirmek için parke zeminde oynanmasının ve bundan dolayı da kapalı alan seçimi yapılmıştır. Ancak gün geçtikçe Streetball yani sokak basketbolu ile birlikte salon sporu tanımlamasından yavaş yavaş dış mekana doğru kaymaya başlamıştır. Park, bahçe gibi alanlarda oynanabilmesi için Avessa basket potası ile bahçenizi basket sahasına çeviriyorsunuz ve sizlerde sokak basketbolu kavramı ile birlikte tanışarak dilediğiniz zaman dostlarınız, arkadaşlarınızı da davet ederek bol sporlu günlere merhaba diyebilirsiniz. Avessa basket potaları ile bol keyifli, sağlıklı, mutlu maçlar dileğimiz ile…

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN