• Hem Tarz Hem Spor Olmak İsteyenlerin 5 Seçimi

  • Spor&Tarz Seçimler
    Spor giyinirken de, tarz olmak, ancak doğru seçimlerle mümkün. Doğru ayakkabı, doğru çanta, doğru aksesuar ve doğru kıyafetlerle rahat takılırken aynı zamanda son derece tarz görünebilirsiniz. Burada her şey neyi, nasıl seçeceğinizden geçiyor. Hem tarz hem spor olmak isteyenlerin 5 seçimi, nelerdir?

    sppor-sik
    Superga Ayakkabılarla Rahatlığın Keyfini Çıkarırken Tarz Görünebilirsiniz
    2000’li yıllardan itibaren hem kadın hem de erkeklerde sıklıkla rastlanan Superga ayakkabılar özellikle 2010’dan beri yoğun ilgi görmektedir. Superga ayakkabılar arasından, kendinize uygun modeli seçebilirsiniz. Rahat olduğu kadar, şık görünen bu ayakkabılar spor giyim tarzının önemli bir parçasıdır. Özellikle genç kızların en çok tercih ettiği ayakkabı markalarından biridir. Hem spor, hem de tarz görünmek isteyenler için Superga’nın bordo renkli günlük ayakkabı modeli önerilebilir. İddialı bir renk olan bordoyu, Superga modellerinde tercih ettiğiniz takdirde fazlasıyla tarz bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu modelle, pantolon, Jean pantolon, tayt, şort, tulum ya da etek kullanarak birçok kombin elde edebilirsiniz.

    superga-kombib
    Tommy Hilfiger Sırt Çantası
    Spor giyimde en çok sırt çantaları tercih edilmektedir. Hem şık, hem spor sırt çantaları için Tommy Hilfiger Lance Messenger Sırt Çantasını tercih edebilirsiniz. Şık olduğu gibi, kullanımı da son derece rahat olan bu çanta ile oldukça tarz görünmeniz mümkündür. Özellikle, tayt, Jean pantolon ve şort ile kombin yaparak eşsiz bir görünüm elde edebilirsiniz. Hem tarz hem spor olmak isteyenlerin 5 seçimi arasında olan bu çanta modeli, yoğun ilgi görmektedir.

    tommysirt-cantasi

    Gözlük Kullanın
    Güneş gözlüğü ya da derecesiz gözlükler kullanarak, cool bir görünüm yakalayabilirsiniz. Gözlükler, spor tarzda kullanılan önemli aksesuarlardan biridir. Derecesi olmayan yuvarlak çerçeveli gözlükler ve güneş gözlükleri sıklıkla kullanılmaktadır. Gözlük için Calvin Klein markasını tercih edebilirsiniz. Özellikle yaz mevsiminde, gözlük kullanarak görünümünüzü daha da çekici kılabilirsiniz.

    gözlük
    Şapka ve Bereler
    Şapka ve bereler, bilhassa genç kızların favori aksesuarları arasındadır. Her mevsimde bere ve şapka kullanılmaktadır. Bu aksesuarlarla spor tarzınızda şıklık elde edebilirsiniz. Çok çeşitli kombin seçenekleri olan bu şapka ve bere aksesuarlarını, mutlaka dolabınızda bulundurmalısınız. Şapka ve bereler için Roxy ve Quiksilver markalarını tercih edebilirsiniz. Özellikle düz saç ile kullanıldığınızda görüntünüze son derece etkili bir hava katacağını da bilmelisiniz.

    new-era
    Spor Tarzın Olmazsa Olmazı: Saat
    Hem tarz hem spor olmak isteyenlerin 5 seçimi listesinin neredeyse en başında gelmektedir. Saat, spor tarzın gerçekten de olmazsa olmazıdır. Saatler için çeşitli modeller bulunmaktadır. Spor tarzda en çok kullanılan saatleri Asics markasında bulabilirsiniz. Özellikle erkeklerin vazgeçilmez aksesuarı olan saat ile yüzlerce kombin oluşturabilirsiniz. Görünümünüzde son derece cool bir etki bırakacağını da bilmelisiniz. Spor tarz için, deri kordonlu, sade, klasik ya da dijital özellikli saatleri tercih edebilirsiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN