• Spor Çantamda Neler Olmalı?

  •    SPOR ÇANTASININ İÇİNE KİMLERİ DAVET ETMELİ?

       Spor çantamızın içine kimleri davet etmeliyiz? Sporun olmazsa olmaz aksesuarları hangileri? Neleri yanımıza almazsak mağduriyet yaşarız? Özetle Spor çantamızda neler olmalı?  Sporun vücut sağlığımız ve psikolojimiz üzerindeki olumlu etkileri saymakla bitmez. Spor yaptığımızda sanki çikolata yemişiz gibi kendimizi mutlu hissettiğimizde yadsınamaz bir gerçek. Üstelik çikolatanın aksine kalorisiz hatta kalori yakan bir mutluluk. Ama biliyorsunuz ki spor yapmak öncesinde bir ön hazırlığı gerektiriyor. Nasıl ki spora başlamadan önce ısınma hareketleri yapmamız bir gereklilikse, spora başlamadan öncede spor için gerekli olan malzemeleri hazırlamamız da bir gerekliliktir. Tam kadro sahaya çıkan bir takım misali tam kadro spora çıkabilmemiz için çantamıza neleri almamız gerektiğine iyi karar vermeliyiz. Öyleyse gelin çantamızda düzenleyeceğimiz spor partisine mutlaka çağırmamız gereken parçaları birlikte belirleyelim;

    converse-spor-cantasi

       Spor Çantasında Neler Olmalı?

       Yedek Kulübesi

    Yedek oyuncuların ne kadar önemli olduklarını hatırlatmama gerek yoktur herhalde. Terlemek sporun kaçınılmaz sonucudur. Bu gerçeklik üzerinden rahatlıkla şu cümleyi kurmak mümkündür “üstündeki her şeyin bir yedeğini yanında bulundur. Şöyle ifade edebilirim: diyelim ki Converse çantanızla spor salonuna geldiniz ve çantanızı açtınız içinde yedek olarak aldığınız Quksilver yedek tişörtünüz,  iç çamaşırınız, Wilson çoraplarınız bulunabilir. Yedek dediğime bakmayın bazen yıldızlar kulübede dinlendirilir.

    quiksilver-tisort

       Havlusuz Olmaz

    Yanınıza mutlaka almanız gereken yardımcı öğelerden biride havludur. Onun ne kadar önemli olduğunu anlamanız için onu bir kez unutmanız yeterli olacaktır. Yıkanmış tertemiz havlunuzu yanınıza alın. Ve eve döndüğünüzde de çantanızdan hemen çıkarıp kirli sepetine koymayı da unutmayın. Bildiğiniz gibi kapalı alanda mikroplar her zaman olduklarından daha agresif ve yaralayıcı olabiliyorlar.

    bill-bong

       Su Matarası Hayat Kurtarır

    Spor yaparken kaybedilen su hemen alınmazsa ciddi sağlık problemlerine yol açabilirler. Ayrıca yapacağınız spor ancak su ve protein ile işe yarar hale gelecektir. Sigg su mataralarıyla su ve protein ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

    sigg-su-matarasi

       Ağırlık Eldiveni Ağırlık Yapmaz

    Yanınızda bir ağırlık eldiveni bulundurmanız hiç fena olmaz. Hem adının ağırlık eldiveni olduğuna bakmayın kendisi oldukça hafif ve çok az yer kaplıyor. Ellerinizde nasır oluşmasını istemiyor, terden oluşan kaymaları önlemeyi arzuluyorsanız mutlaka yanınıza almalısınız.

    puma-eldiven

       Deodorant

    Terleme ile birlikte gelen nahoş kokuları bertaraf etmek adına mutlaka yanınıza almanız gerekenlerden biride deodorant.

       Telefonunuza bağlamanız için yanınıza kulaklık almayı da sakın ihmal etmeyin. Spor çantamızda neler olmalı sorusuna birlikte yanıt aradık. Hiç bir eşyanızı unutmadığınız rahat ve keyifli zamanlar geçirmeniz dileği ile.         

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN