• Sokak Modasında 5 Spor Kıyafet Trendi

  • SOKAK MODASINDA 5 SPOR KIYAFET TRENDİ

    Spor tarzını sosyal hayatın her alanına yansıtmak isteyenler için sokak modasında 5 spor kıyafet trendi seçenekleri en özel kıyafet kombininizi oluşturmanızı sağlayacak. Sokakta özgürlüğü ve rahatlığı sunan spor kıyafet trendi renk ve tasarım seçenekleri ile size özel tercihler sunuyor.

    sokak-modasinda-trend-2016

    TAYT KOMBİNLERİ

    Hayatı hızlı, dinamik ve enerjik şekilde yaşayanların en sık tercihi olan taytlar sokak trendleri arasında öne çıkıyor. Şık tasarım ve renk seçenekleri ile kullanıcılara özel tercihler sunan tayt kombinleri sportif tarzı ile enerjik görüntü sağlıyor. Sosyal hayat içinde enerjik bir tarz sunan taytlar renk seçenekleri ile bol seçenek sunuyor. Spor yaparken kullanabileceğiniz taytları aynı zamanda bluz ve gömlek gibi seçeneklerle şık bir şekilde kombinlenebilir.

    sokak-modasinda-tayt-kullanimi

    ŞALVAR PANTOLON

    Sokak modasında 5 spor kıyafet trendi arasında özgün ve sıra dışı tasarımı ile öne çıkan şalvar pantolon öne çıkıyor. Özgün tarz arayışında olanlara özel seçenek sunan şalvar pantolon rahat tasarımı ile de kullanıcılara konforlu kombinler oluşturma fırsatı sağlıyor. sokak-modasi-kombinler-i2016

    Renk tercihleri ile bol seçeneğe sahip olduğunuz şalvar pantolonlar tasarım seçenekleri ile de şalvar kavramına yeni bir boyut kazandırıyor. Harem pantolon adıyla da bilinen bu tarz son dönemin en yükselen trendleri arasında öne çıkıyor. Rahatlığı ve şıklığı bir arada isteyenle için en özle tercih durumunda olan şalvar pantolon sokak trendlerine yeni bir boyut kazandırıyor.

    sokak-modasinda-salvar-pantolon-kullanimi

    SPOR ŞORT

    Yaz mevsiminin en sık tercih edilen kıyafeti olan kıyafeti olan spor şortlar şık ve rahatlığın yanında zarafet sunuyor. Havuz ve deniz sefasından sonra sıcak yaz gününde şehir turu yaparken tercih edebileceğiniz spor şortlar özel tasarım ve renk seçenekleri ile kullanıcılara özel seçenekler oluşturuyor. Spor tarzı yansıtan bayanlar için spor şortlar şık bir tercih olarak öne çıkıyor.

    sokak-moda-trend-kiyafetler

     JOGGER KAPRİ PANTOLON

    Cesur, iddialı,  agresif olarak tanımlanabilecek Jogger kapri pantolon sokak modasında 5 spor kıyafet trendi arasında spor ve klasiği bir araya getiren seçenek olarak öne çıkıyor. Tişörtlerle kombinlenebilen Jogger kapri pantolonlar gömlek ve diğer kıyafet seçenekleri ile de özel şekilde konsept oluşturulabilir. Siyah beyaz kombinlerle sportif tarzın yanında klasik bir görünümü elde ederken gömlek ve bluzlarla da kombinleyerek iş ve sosyal hayatın diğer alanlarında tercih edilebilir.

    sokak-modasi-trendleri-2016

    ATLETİK SOKAK SPOR TRENDLERİ

    Sportif tarza sahip kişiler için özel seçenekler sunan spor sokak trendleri fit ve sportif vücuda sahip bayanlara da şık ve özgün seçenekler sunuyor. Tek parça kombinlerine yanında aksesuar ve diğer kıyafet detayları ile bütünleşerek özel birer tercih haline gelen spor sokak trend seçenekleri kendine güvenen bayalar için iddialı giyim seçenekleri sunuyor. Tişört, tayt ve şortlarla oluşturacağınız kombinleri uygun tarzdaki gözlük, çanta ve diğer aksesuar seçenekleri ile tamamlayarak özgün ve sıra dışı bir konsept oluşturabilirsiniz.

    sokak-modasinda-son-trendler

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN