• Quiksilver’dan Sağlığınız İçin 5 Rahat Çanta

  • Sağlığınızı Düşünen Quiksilver Çantaları

    Quiksilver’dan sağlığınız için 5 rahat çanta modeli ile kullanım amacınıza uygun en güzel çantalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bahsedilen Quiksilver çantaların sağlıklı olmasının nedeni, sırtınıza ve omzuna gereken hassasiyeti gösteriyor olmaları. Quiksilver çantalar aynı zamanda eğlenceli tasarımları ve geniş iç hacimleri sebebiyle de sıklıkla tercih edilir. İster günlük kullanım, ister seyahat etmek için olsun Quiksilver çantaları ile sağlığınız güvende.
    quiksilver

    Doğa sporcuları için

    Doğa sporcuları zaman zaman evlerini sırtlarında taşımak zorunda kalabilirler. Quiksilver’dan 5 rahat çanta arasından biri spor ekipmanlarını ya da kişisel eşyalarını sırtında taşıyan doğa sporcuları için. Kişilerin sırtları, omuzları ve belleri düşünülerek tasarlanan bu iş hacmi geniş ancak son derece rahat çantalar birçok küçük cebi ile de dikkat çekiyor. Bu çantaların en önemli özelliği sırt desteği, omuz ve bel kemeridir. Bu sayede çantanın yükü sırta olabildiğince sağlıklı bir şekilde dağılır, bu da çantayı kullanıcıları için oldukça rahat yapar.

    quiksilver-sırt-cantası

    Günlük kullanım için

    Günlük kullanım için tasarlanan ve son derece sağlıklı olan bu çantalar Quiksilver’dan sağlığınız için 5 rahat çanta modelinden biri. Günlük kullanımda renkleri ve tasarımlarıyla kişilerin tarzını tamamlarlar ve vücut için en rahat çantalardandır. Bunun sebebi omuz desteklerinin omuzları koruması ve sırt yastıkları ile sırta yapılan baskının azaltılmasıdır.

    quiksilver-siyah-canta

    Özel amaçlı çantalar

    Quiksilver’ın bu özel amaçlı çantaları hem ihtiyacı karşılayacak hem de en rahat ve sağlıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Su geçirmeme özelliği ile içinde teknolojik aletlerin taşımasını kolaylaştırırlar ve renkli veya sade tasarımları ile günlük yaşamda kullanım için de oldukça uygundurlar. Bu çantalar da özel omuz askıları ve kemerleri ile sağlık için en rahat çanta modellerinden biridirler. Bu çantalar ile dilerseniz kitap, dilerseniz kişisel eşyalarınızı ya da dizüstü bilgisayarınızı yanınızda güvenle taşıyabilirsiniz.
    quiksilver-valiz

    Seyahatlerde kullanım için uygun çantalar

    Bavul büyüklüğündeki Quiksilver çantaları ile seyahatlerde çok rahat edeceksiniz. Çünkü yerde sürüklemeyi sağlayan küçük fakat güçlü tekerlekleri ve sürükleme kolu ile bu Quiksilver çantalarını rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Çantaları sürükleyemeyeceğiniz durumlarda çantayı rahatlıkla kaldırabilmeniz için çantanın etrafında birkaç tane de kulp bulunmaktadır. Bu Quiksilver çantaları ile hem seyahatleriniz kolaylaşacak hem de şık tasarımlarıyla şıklığınızdan ve tarzınızdan da ödün vermeyeceksiniz. Geniş iç hacimleri sayesinde seyahatleriniz boyunca ihtiyacınızın olduğu her şeyi beraberinizde götürebilirsiniz.

    quiksilver-valiz-modelleri

    Su geçirmez çantalar

    Asla içine su sızdırmayacak Quiksilver çantaları ne sizi zor durumda bırakacak ne de sırtınızı. Taşımayı kolaylaştıracak omuz askıları ve sırt desteği ile sağlığınızı korurken, eşyalarınızın asla ıslanmayacağını bilmek de sizi güvende hissettirecek. Renkli tasarımları ve son derece işlevsel olmalarının yanı sıra son derece rahat da olan bu çantalar sizi asla yarı yolda bırakmayacaktır. Eşyalarınızı güvende tutarken, bir yandan sağlığınızdan ödün vermeyecek, omuzlarınızın, sırtınızın ve belinizin de güvende olduğundan emin olacaksınız.
    quiksilver-çanta-modelleri-

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN