• Plajda Kum Terlikte Roxy

  • Yaz sıcaklarının iyiden iyiye kendini göstermeye başladığı şu günlerde kış boyu botların ve çizmelerin içine tıkılıp kalmış ayaklarınızı biraz özgür bırakmanın zamanı geldi. Plajda, yürüyüşlerde yaz seyahatlerinde vazgeçilmeziniz olan terlik ve sandaletler şimdi Roxy farkıyla ayaklarınızı şenlendiriyor. Şık, spor, klasik her zevke hitap eden rengârenk terlik modelleri ile bu yaz yine en tarz kombinlerinizi Roxy ile tamamlayacaksınız. 

       Dünyaca ünlü spor ve giyim markası Quicksilver bünyesinde 1990 yılında ortaya çıkan Roxy daha ilk yılında 1 milyon $’dan fazla tutarda ürün satışı yaparak dünya çapında bir üne kavuştu. 1994 yılında ASP Kadın Dünya Şampiyonluğu elde eden Lisa Andersen’in ekibe katılımı ile dünyaya açılan Roxy’nin ekibinde hali hazırda Megan Abubo, Chelsea Georgeson, Veronica Kay, Kassia Meador, Kula Barbieto ve sörf fenomeni Carrisa Moore ile son dünya şampiyonu Sofia Mulanovich bulunuyor. Takım sponsorluklarıyla 1995 yılından itibaren pek çok spor organizasyonunda yer alan Roxy, Roxy Hawaii takımı ile ASP Dünya Şampiyonası’nın sörf dalındaki en prestijli ve en başarılı ismi oldu.

    roxy-tarz-terlik-modellerii

    Roxy, kadınlar için tasarladığı spor ürünleri ve spor aksesuarlarının yanı sıra terlik ve ayakkabı üretimine de geçerek tüm dünyada geniş bir tüketici ağına ulaştı. Sadece kadın kıyafetleri ve aksesuarları ile yetinmeyen Roxy, kız çocukları için tasarladığı kış ve yaz spor kıyafetleri, aksesuar, elbise, pantolon, tişört, mont, ayakkabı ve terlik modelleri ile kız çocuklarının da beğenisine hitap ediyor.

    Profesyonel kayak, sörf ve yüzme ürünleri ile gönülleri kazanan Roxy herkesin ulaşabileceği fiyatları, her renkten her zevke göre tasarlanmış terlik modelleri ile Türkiye’de de en dikkat çeken markalar arasında. Maxioutlet.com dinamik ve detaylı dizaynı ile şıklığı rahatlıkla buluşturan Roxy ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

       Hem spor hem günlük kullanım için güvenle tercih edebileceğiniz Roxy markası; klasik modellerin yanı sıra taban baskılı rengârenk, şık ve modern tasarımlı terlik modelleri ile de havuz ve plaj kombinlerinizin en gözde tamamlayıcısı olacak. Yüksek kalite hammaddeden üretilen Roxy terlikler, tarzınıza modern bir şıklık kazandırmanın yanı sıra maksimum rahatlık sağlamak da amaçlanarak üretilmiş.

    roxy-plaj-terlikleri

    Kaliteli ve sağlam yapısı ile yıllar boyu aynı rahatlık ve güvenle kullanacağınız bu parmak arası terlikleri yaz boyu ayağınızdan çıkarmak istemeyeceksiniz. Sade modellerin yanı sıra minik detaylarla hareket kazandırılmış birbirinden eğlenceli modelleri ve capcanlı renkleri ile siz de Roxy terliklerle yazın enerjisini ve canlılığını ayaklarınıza taşıyın.

    Ulaşılabilir fiyatları, geniş ürün yelpazesi ve zengin stoğu ile her yaştan, her zevkten tüketiciye hitap eden maxioutlet.com, rengârenk Roxy terlikleri kadınların beğenisine sunuyor. Kaliteli materyali, sağlam bantları ve yumuşacık iç yüzeyi ile uzun yıllar boyu rahat bir şekilde kullanacağınız Roxy terliklere maxioutlet.com güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN