• Pascal Nouma Moda Dünyasına Hızlı Giriş Yaptı

  •    PASCAL NOUMA’DAN MODA ALEMİNE SÜRATLİ BİR GİRİŞ

       Çim sahaların çılgın çocuğu, zamanında top koşturduğu takımın simgesi olan kartalı aratmayan yırtıcı ve tehlikeli futbolcu Pascal Nouma moda dünyasına hızlı giriş yaptı. O medyanın göz bebeği haline gelmiş, dikkatleri üstüne çekme konusunda özel yeteneğe sahip bir isim. Survivor dahil hemen hemen her sporla ilintili organizasyonda boy göstermeyi ihmal etmeyen Pascal Nouma “PN21 by Hummel 2016” koleksiyonu için sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isimle birlikte podyuma çıktı. “PN21 by Hummel 2016” koleksiyonu podyumu adeta bir sporcu ve sanatçı koleksiyonu gibiydi. Bu ünlü isimlerin içinde sempatisi, rahatlığı ve mankenliğe yatkın vücudu ile en çok dikkat çeken isimlerden biride kuşkusuz Pascal Nouma oldu. Yaptığımız bu şirin girişi gelişmeye bağlama vaktidir buyurun efendim;

    pascal-noumadan-moda-dunyasi

       Danimarkalı Hummel’ın Türkiye’deki Yükselişi

    Evet, Pascal Nouma moda dünyasına hızlı  giriş yaptı. Ama bu süratli girişi hangi markayla yaptı diye soracak olursanız cevabım “Hummel” olacaktır. Akbulut Tekstil’in kararlı ve esaslı girişimleri sayesinde Türkiye’nin en önemli spor giyim markalarından biri haline gelen Danimarkalı Hummel, sokak modasına getirdiği farklı bakış açısı ile ikonik bir marka olma başarısını çoktan elde etti.

    pascal-nouma

       Üretken Yaban Arısı

    Hummel Almanya’nın kuzeyindeki Hamburg şehrinde kurulmuş. Firmaya ismini veren Almanca kelimenin Türkçe anlamı ise “yaban arısı”. Logosundaki simgelerde buna atıfta bulunuyor. Ürünlerinin omzunda yada kenarında zikzak çizgiler kullanıyorlar. Elbette ki bu zikzakların bir anlamı var; onlar ekip ruhunu, ilerlemeyi ve kazanma dürtüsünü temsil ediyorlar. Bu üç nitelik birleştiğinde nelere imza atabileceklerini hayal edebiliyor musunuz? Üretken bir yaban arısı bunları yapmaz mı zaten?

    hummel-koleksiyonu

       Dünyayı Savaşla Değil Sporla Değiştir

    ‘Change the world through sport’, yani ‘Dünyayı sporla değiştir’ sloganıyla, spor dünyasına farklı branşlarda sponsor olma sureti ile destek veren Hummel, adeta bize kazanma arzumuzu savaşa değil spora yönlendirmemiz gerektiğini hatırlatıyor.

    pascal-noumadan-hummel-koleksiyonu

       Hummel’in Pascal Noumayla yaptığı iş birliği sonucu yaklaşık 6 ayda ortaya çıkardığı koleksiyon, muhteşem bir defileyle tanıtıldı. Pascal Nouma’nın moda dünyasına hızlı bir giriş yaptığı defilenin koreografisini Banu Noyan hazırladı. Noumaya destek vermek için spor ve sanat dünyasının sevilen isimleri; sunucu ve dizi oyuncusu Burcu Esmersoy, TV yapımcısı, programcısı ve dizi oyuncusu Kadir Çöpdemir, futbolcular Ahmet Dursun ve İbrahim Yattara, şarkıcı Keremcem, Anıl İlter, Melih Gümüşbıçak, Anıl Tetik, Önder Açıkbaş ve Manga Grubu’nun solisti Ferman Akgül podyuma çıktı.

     

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN