• Koşuda Kusursuz Performans İçin 5 Spor Ayakkabı Modeli

  • Koşuda kusursuz performans için 5 spor ayakkabı modeli

    Eğer bir spor yapıyorsanız, bu spor branşındaki performansınızı olumsuz etkileyen birçok etken vardır. Bunlardan biri de ayakkabı seçiminiz. Eğer bir koşucuysanız ki bu durum, yanlış ya da uygun olmayan bir ayakkabı seçmeniz, performansınızı doğrudan doğruya düşürecektir.

    Adidas-Energy-Boost

    Koşu için seçilmesi gereken en uygun ayakkabı, şüphesiz ki esnek olmalı ve hareketlerinize imkan vermeli. Özellikle ayak parmaklarınızın bulunduğu kısım, yeterince esnek ve yumuşak olmaması durumunda, siz fark etmeksizin dahi, performansınızı düşürecektir. Bir diğer husus da inceden kalına doğru giden tabandır ki tabanın kalın olması, kazandığınız ivmeden dolayı yere uyguladığınız baskı kuvvetini hem yumuşatır, hem de adeta bir yay görevi görerek adım için ayağınızı kaldırırken size extra bir yardım sağlar.

    New-Balance-Fresh-Foam

    Bulunmasın gereken diğer bir özellik de,spor ayakkabınızın oldukça iyi hava almasıdır. Hava almayan ayakkabılarda ayaklarınız haddinden fazla terleyerek kokuya sebep olacaktır. Kirlenen ayakkabınız da kısa süre içerisinde kullanılmaz hale gelecektir. Sağlığınız açısından büyük önem arz eden bu hususa oldukça dikkat etmek gerekir.

    Reebok-Zig-Fuel

    Kusursuz performans için size önerebileceğimiz ilk ayakkabı Mizuno Wave Enigma 4. Bu ayakkabıda kullanılan mükemmel kalitede yastıklama, performansınızı korumanıza yardım ederek, gereksiz kayıpları azaltacaktır. Zira oldukça hafif olması da pozitif yönlerinden biridir.
    Mizuno-Wave-Enigma-4
    2. Olarak sizlere önerimiz Adidas Energy Boost olacak. Bu ayakkabı da oldukça elastik bir tabana sahip ve yumuşak taban dolgusu sayesinde çok uzun mesafeleri, yorulmaksızın kat etmenize olanak sağlayacaktır. 3. Olarak da Nike FlyKnit Lunar 1 modelini gösterebiliriz. Oldukça rahat hareket imkanı sunan bu model de ayağınızı tam kalıbına almasına karşın, esnek örmeleriyle çok rahat hareket etmenizi ve ayağınızın kütle ağırlık merkezini stabil tutmanızı sağlayacak.

    Nike-FlyKnit-Lunar-1

    4. Bir seçenek de New Balance Fresh Foam. Özel bütün parçalı tabanı, tasarım harikası birçok katmanın bir araya gelmesiyle oluşmuştur ve rahatlığı ön planda tutanların ilk tercihi de olabilir. Son olarak 5. Olarak nitelendirebileceğimiz ayakkabı da Reebok Zig Fuel. Yol tutuşunu mükemmelleştirmek için tasarlanan bu ayakkabı da oldukça konforlu ve esnektir. Yaylı alt katmanı sayesinde yola iyice yapışmanızı sağlar.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN