• Dünyanın En İyi 5 Trecking Ayakkabısı

  • DÜNYA’NIN EN İYİ BEŞ TRECKİNG AYAKKABISI

    Trecking, yoğun kent yaşamından, iş stresinden, şehrin karmaşasından kaçıp, hem biraz uzaklaşmak hemde doğayla iç içe olmak isteyenler için keyifli bir doğa sporudur. Genelde belirlenen bir bölge de, gruplar halinde yapılır. Hafif tempolu bir yürüyüştür. Mevsime, iklime yada yürünen yerin yapısına göre zorluk dereceleri vardır. Ancak genel anlamı ile trecking, doğada gerçekleştirilen bir yürüyüş sporudur.

    adidas-trekking-ayakkabi-modelleri

    Asıl konu yürüyüş olunca da, trecking yaparken kullanılan en önemli malzeme ayakkabıdır. Ayakkabının trecking yapmaya elverişli bir model olması, yürüyüşünüzü kolaylaştırırken, yürüyüşten en fazla keyfi almanızı da sağlar. Bir çok markanın bu spor için özel olarak tasarladığı trecking ayyakabı modelleri vardır. Bunların içinden en iyi trecking ayakkabıları ile yürüyüşünüzü daha güzel hala getirebilirsiniz.

    mor-bayan-trekking-ayakkkabi-modelleri

    En iyi trecking ayakkabısı, hava alabilen ancak su geçirmez olandır. Gore tex teknolojisi adı verilen bu özellik, en iyi trecking ayakkabılarında bulunmaktadır. Trecking ayakkabılarında, gore tex teknolojisi bulunan modeller en iyilerden sayılmaktadır. Ve bir trecking ayakkabısı seçerken dikkat etmeniz gereken ilk özellik budur. Trecking ayakkabıları arasında, gore tex teknolojisini barındıran bir çok marka vardır. Ancak gore tex özelliğinin dışında ayak yapınıza ve ayakkabı için ayırdığınız bütçeye göre de ürünler ve modeller çeşitlilik göstermektedir.

    rahat-trecking-ayakkabi-modelleri

    En iyi ve en kaliteli aynı zaman da fiyat olarak en yüksek trecking ayakkabı markaları; Columbia ve The North Face’ dir. Eğer bu iki markadan birini alma şansınız varsa mutlaka değerlendirin. Çünkü fiyatlarını kalitesi ile aynı oranda götüren bu iki marka en iyi ve en donanımlı trecking ayakkabıları olarak geçmektedir. Donanım ve sağlamlık olarak bu iki markaya yakın ancak fiyat olarak daha uygun bir tercih yapmak isterseniz o zaman da Boreal veya Lafuma tercih edebilirsiniz.

    trecking-ayakkabisi

    Sağlamlık açısından tartışmasız ancak kullandığı malzemeler bakımından farklılık gösteren bir diğer marka ise Salomon’ dur. Salomon, özellikle tırmanışı fazla olan yürüyüşlerde, zemine sağlam tutunması sayesinde öne geçen bir markadır. Ve son olarak, trecking ayakkabıları içerisinde hem en başta bahsettiğimiz pro tek teknolojisine sahip, hem kaliteli, hem sağlam hem de fiyat anlamında en uygun marka Head’ dir.

    en-guzel-trecking-ayakkabi-modelleri

    Trecking, şehir insanı için hafta sonlarını değerlendirirken, hem doğa ile iç içe olup hem de spor yapmak isteyenler için son derece popüler olan bir spordur. Trecking bir yürüyüş sporu olmasının ötesinde bir doğa sporudur. Bu sebeple her yürüyüş ayakkabısı trecking ayakkabısı değildir. Trecking sporunu hakkı ile yerine getirebilmeniz ve ayaklarınızın rahat olması için seçeceğiniz ayakkabının treckinge uygun olması çok önemlidir. Trecking ayakkabıları konusunda farklı firmalar, farklı kalitede ürünler ve farklı fiyatlar söz konusudur. Belli başlı ve olmazsa olmaz trecking ayakkabısında bulunması gereken özellikleri göz önünde bulundurup, ihtiyacınız olanı belirleyip, bütçenize en uygun ayakkabıyı seçmelisiniz.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN