• Yüzme Sporunun Yıldızları: Speedo-Arena-Swans

  • Yediden yetmişe her yaşta kişi için yüzme sporu güvenle gerçekleştirilebilen ve sağlık getiren bir spor türüdür. Bu sporu gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan ekipmanlar basit olsa da, deniz tuzu ve havuz kloruna uzun süre dayanım gösteren kaliteli ürünler olması hem cebinize hem de sağlığınıza faydalı olacaktır.

    speedo-mayo

    Speedo Markasının Tarihçesi:

    1914 yılında Avustralya’da kurulmuş olan Speedo markası, yüzme kıyafetleri ve yüzme ile ilgili aksesuarları hem üreten hem de dağıtan uluslararası bir şirkettir. Avustralyalı kökenine bir saygı ifadesi olarak bumerang sembolünü kullanmaktadır. Mayo sektöründeki başarıları sayesinde artık Selpak kelimesi gibi, Speedo kelimesi de yarış mayoları için kullanılmaktadır.

    arena-gozluk-mayo

    Arena Markasının Tarihçesi:

    Arena markası yarış mayoları üzerine uzmanlaşmış bir markadır ve ilk olarak 1973’te Adidas firması bünyesinde, Adidas firmasının kurucusunun oğlu olan Horst Dassler tarafından üretilmiştir. 1990’da Adidas tarafından satılan marka şu anda farklı ve tek başına faaliyet gösteren tamamen ayrı bir firma haline gelmiştir. Dünya çapında ünlü olan markanın merkezi İtalya’da bulunmaktadır ve 103 ülkede faaliyet göstermektedir.

    swans-bone

    Swans Markasının Tarihçesi:

    Swans markası Japon menşeili bir gözlük markasıdır ve 1911 yılından beri çeşitli özel kullanım amaçlı gözlükler üretmektedir. Ürünleri arasında optik lensler, güneş gözlükleri, iş sağlığı güvenliği gözlükleri ve sportif amaçlı gözlükler bulunmaktadır. Yüzme gözlüğü konusunda sektörde ünlü bir marka olan Swans, aynı zamanda kayak ve snowboard için de gözlükler üretmektedir.

    arena-gidrokostyum-carbon-flex-4475-6357-4475-id

    Yüzme sporu için hangi ekipmanlara ihtiyacınız var?

    Mayo: Üstünüze uygun, fazla sıkmayan ve klor, deniz tuzu gibi dış etkenlere dayanıklı bir mayo seçmelisiniz.

    Bone: Birçok havuzda hijyen sebebiyle bone kullanımı zorunludur. Zevkinize uygun değişik renklerde bir bone bulabilirsiniz.

    Yüzme gözlüğü: Gözlerinizi korumak, özellikle yarış gibi hızın önemli olduğu kulvarlarda çok önemlidir. Görüş sıkıntısı yaşamadığınız zaman daha yüksek performans gösterdiğinizi farkedeceksiniz.

    speedo-gozluk

    Yüzme performansına yönelik aksesuarlar: Tahta, el paleti, ayak paleti gibi aksesuarlar yüzme bilmiyorsanız sizi destekleyebilir veya performansınızı arttırmaya yönelik egzersizler yapmanızda yardımcı olur.

    Diğer aksesuarlar: İhtiyacınıza ve rahatınıza yönelik burun, kulak tıkacı gibi malzemeler de kullanabilirsiniz.

    Speedo-Arena-Swans markalarına nasıl ulaşacaksınız?

    Aradığınız tüm yüzme sporu markaları ve daha fazlası Maxi Outlet’te sizleri bekliyor. Kaliteli ve orijinal ürünlere ulaşmak artık çok kolay. İster alışveriş merkezine gelerek isterseniz internetten 7/24 birbirinden kaliteli markalara, cep yakmayan uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Bu fırsat hem spor alışkanlıklarınıza hem de cebinize iyi gelecek.

    BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
    • Fascinated
    • Happy
    • Sad
    • Angry
    • Bored
    • Afraid
  • Reklam Alanı
  • xs
SOSYAL MEDYA
Maxioutlet Hummel Banner
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
TWITTER'DA TAKİP EDİN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN